MADONNA Sretna sam što sam živa

Madonna
reuters

Madonna je zahvalila obitelji i prijateljima na potpori nakon što je prošli mjesec bila hospitalizirana zbog ozbiljne bakterijske infekcije, dodajući da je “sretna što je živa”, piše u ponedjeljak BBC.

Šezdesetčetverogodišnja pjevačica je ranije rekla da je “na putu oporavka” nakon što je nekoliko dana provela na intenzivnoj njezi.

Trebala je započeti sedmomjesečnu svjetsku turneju, ali ju je morala odgoditi.

“Ljubav obitelji i prijatelja je najbolji lijek”, napisala je na Instagramu u nedjelju, dodajući da je briga njezine djece “ono što je bilo bitno”.

“Kao majka doista se možete zaokupiti potrebama svoje djece i naizgled beskonačnim davanjem. Ali kad je sve bilo loše, moja su se djeca stvarno pojavila za mene. Vidjela sam njihovu stranu koju nikada prije nisam vidjela.”

Madonna je nastavila zahvaljivati svojim prijateljima na “ljubavi i podršci” u objavi koja sadrži fotografiju na kojoj grli svog sina Davida i drugu na kojoj pozira pored svoje kćeri Lourdes.

Također je podijelila sliku na kojoj drži fotografiju Keitha Haringa u jakni s oslikanim licem Michaela Jacksona, za koju je rekla da ju je snimio Andy Warhol.

Pjevačica je zahvalila svom menadžeru Guyu Osearyju na tom poklonu, dodavši: “Jecala sam kad sam otvorila ovaj poklon jer sam shvatila koliko sam sretna što sam živa”.

“I kako sam sretna što sam poznavala te ljude i mnoge druge koji su također otišli.”

“Hvala svim mojim anđelima koji su me štitili i omogućili mi da ostanem i završim svoj posao”, zaključila je objavu.