VIDEO  LUKA MAMUZA Djeci se maše novcima i ključevima od auta, oni bi mogli postati neradnici

Jure i Mate
Jure i Mate

Velika prašina u Hrvatskoj se digla na izjave redatelja Dalibora Matanića, koji je influencere nazvao neradničkom bagrom. Brojni YouTuberi i influenceri stali su u obranu mlade Doris Stanković. Kažu kako pošteno zarađuju za život i da su uspjeli sa svojim talentom i mobitelima.

Hercegovina se i ne može pohvaliti pretjerano dobrom YouTube scenom. Jedni od rijetkih koji imaju odličan kanal i brojne pratitelje su popularni "Jure i Mate". No, jedan od članova ekipe Luka Mamuza kaže nam kako oni nisu klasični YouTuberi.

"Mi se ne možemo svrstati pod klasične youtubere ili influencere, više radimo filmske skečeve. Mi smo na YouTubeu zato što još nismo na TV ekranima. YouTube nam je dostupan i tu za sada stavljamo ono što snimimo. To su ozbiljni skečevi koji imaju svoje poruke. Nismo YouTuberi koji se snimaju gdje su, što su, i gdje se nalaze."

Sadržaj se učitava...

No, ima Luke mišljenje za "okršaj" Matanića i Doris Stanković.

"Tu je najveći problem što klasični YouTuberi imaju veliku pozornost djece. Oni imaju preko milijun pretplatnika od kojih su većina maloljetnici. Oni to moraju ozbiljno shvatiti. Ja naprotiv mislim da upravo ta djeca mogu postati neradnici. Njima se maše s novcima i ključevima od skupocjenih vozila. Naravno da se djeca onda ugledaju na njih, ali kada odrastu i budu trebali zaraditi svoj novac oni to neće znati."

Ekipa iz Livna u svoje skečeve ulaže dosta vremena i truda.

"Mislim da mi puno više radimo za jedan video nego klasični YouTuberi. Mi imamo višesatna snimanja, a to je ozbiljan rad."

Planiraju uskoro i na TV ekrane.

"Pišemo scenariji za seriju od desetak epizoda. Na kojoj televiziji ćemo zavrišti ni sami za sada ne znamo. Imamo jako puno poznatih osoba koje bi nam gostovale u seriji, to će biti super priča" rekao je Luka Mamuza za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.