Znate li značenje vaših erotskih snova?

Znate li značenje vaših erotskih snova?

Snovi mogu imati erotske poruke iako vaš snovi nisu bili erotski. S druge strane banalne stvari mogu značiti nešto vrlo važno , snovi nam uvijek nešto poručuju u metaforama. Pročitajte više o tome kakvo značenje imaju erotski snovi.

Seks s nepoznatom ženom


Često sanjate, da imate spolne odnose s ženom za koju znate da je privlačna, pametna, seksi, lijepa i zavodljiva no nikako ne možete vidjeti njeno lice ili shvatiti tko je ona? Neki tvrde da bi značenje ovog erotskog sna bilo da želite seks bez obaveza i bez ikakve odgovornosti za svoj postupak. Znameniti tumač nesvjesnoga Carl Gustav Jung je tvrdio, da ste partner bez lica vi sami i da vam psiha preko snova poručuje, kako trebate samopotvrdu. Stoga trebate početi raditi na pridobivanju i razvoju osobina, koje posjeduje osoba bez lica iz vaših snova.

Nenadani povratak bivše djevojke


Dovoljan je šok to što nakon nekoliko godina od kako ste se razišli sanjate bivšu djevojku. I to baš u trenutku kada započinjete novu vezu s nekim drugim. Neka vas ne brine značenje erotskog sna u kojem se pojavljuje vaša bivša, nije da vam nedostaje ili da ju želite natrag, već je to način na koji se vaša psiha nekako oslobađa od nje, te priprema prostor za novu osobu. Takvi su snovi zapravo pozitivni, pogotovo ukoliko ste na početku nove veze.

Partnerica, koja nestaje


Događa li vam se u snovima da tik prije seksa ili za vrijeme seksa vaša partnerica nestane bez pravog razloga? Ti snovi razotkrivaju vašu neizvjesnost na intimnom području. Ukoliko često sanjate ovakvu vrstu snova razmislite, osjećate li se u sadašnoj vezi sigurno, vjerujete li svojoj partnerici i brinete li se hoće li vas napustiti? Korisno bi bilo razmisliti o vlastitoj samosvjesti i tome kakvi su vaši strahovi s obzirom na vezu i emocionalnu sigurnost.

Seks s kolegicom


U snovima se ludo seksate s kolegicom. Što bi i u stvarnosti bilo vrlo ugodno jer je to 25 godišnjakinja s vašeg odjela. Malo manje je ugodno ukoliko se u krevetu nađete s vašom 62 godine straom kolegicom koja vas zapravo uopće ne privlači. Neka vas ne brine značenje erotičnog sna, u kojem se seksate s kolegicom s posla, to ne znači da očajno želite kolegice s posla u svom krevetu, već govori o tome da svoju kolegicu cijenite da s njom rado radite i da je profesionalno poštujete.

Homoseksualni snovi


Puno muškaraca pri homoseksualnim erotskim snovima pomisli da to znači njihovu latentnu homoseksualnost. Homoseksualni snovi uglavnom govore o tome da od partnerice želite više seksualnog ponašanja  koje se tradicionalno pripisuje muškarcima. Znači da je aktivnija u krevetu, da ponekada preuzme inicijativu, da bude ta koja vodi seks od početka do kraja. To je uglavnom značenje erotskog sna s homoerotičnim sadržajem.

Patite od erektilne disfunkcije


Strah svakog muškarca, ukoliko vam se u snovima dogodi da ne možete postići erekciju, to u stvarnosti ne znači da ćete imati problema s erekcijom. Govore vam o osjećaju neadekvatnosti na nekom drugom području u životu ili neke frustracije. Ukoliko vam se ti snovi ponavljaju u razdoblju ukojem ste izgubili posao, znače da na profesionalnom području i karijeri doživljavate frustracije i da vas vaša ne zaposlenost opterećuje.

Kao što vam je jasno iz gore napisanog, značenje erotičnih snova uglavnom uopće nije seksualno obojen, već otkriva naše frustracije i brige. S erotikom u stvarnosti ima malo veze.

izvor: intimatemedicine.com.hr