Znate li zaista jeste li s osobom svog života?

par

Leptirići u trbuhu su ostali tamo negdje na početku veze i pridajete to onoj "zaljubljenosti na početku". Ali sada je tu ono puno važnije: ljubav!

No, biste li mogli dati ruku u vatru da je to zaista tako?

Nedavno istraživanje pokazalo je da Britanci pronađu svog životnog partnera ili partnericu oko svoje 27. godine. Korisnici društvenih mreža Quora i Reddit odlučili su istražiti u čemu je tajna pronalaska ljubavi svog života. I postoli li tajna uopće?

Jedan od najprodavanijih autora na Amazonu, stručnjak za veze Jordan Gray, tvrdi da su sretni, dugogodišnji parovi dali jedinstven odgovor na pitanje kako su znali da su pronašli svoju bolju polovicu: Bilo je lako...

Mnogima se ipak ne bi učinilo da je pronalazak srodne duše "tako lako", Gray tvrdi da su najbolji "katalizatori" vašeg odnosa vaši prijatelji i bliski članovi obitelji.

- Vaši prijatelji i članovi obitelji nisu VI, ali vrlo dobro znaju tko ste vi, a istraživanja su pokazala da vama bliske osobe vas nerijetko poznaju puno bolje nego što vi poznajete sami sebe - tvrdi Gray.

- Shvatio sam da je moja najbolja prijateljica... Znao sam da je ljubav mog života kada je stradala u groznoj nesreći i ostala invalid za cijeli život. Ne mogu zamisliti život bez nje - rekao je za The Independent Marcus Geduld.

Korisnik Reddita, Brian1321 napisao je na toj društvenoj mreži: "Kada razmišljam o svom životu i zamislim da ona nije dio njega, izgubi se smisao. Međusobno cijenimo karakter, ne slažemo se slijepo oko svega i potičemo se da postanemo bolje osobe. Ako to nisu razlozi zbog kojih bi s nekim želio provesti ostatak života u braku, onda ne znam što jest."

Izvor: vecernji.hr