FOTO  Zaprosite ljubav svog života na neki od ovih orginalnih načina

prosidba
... drugih ljudi širom svijeta.

Najljepši i najvažniji trenutak u životu svake djevojke jesu zaruke i brak. Postoji mnogo načina na koji možete iznenaditi svoju dragu, a mi smo se potrudili da vam damo nekoliko prijedloga.

Brojni su podijelili svoju ljubavnu priču na društvenoj mreži Instagram pod heštegom "shesaidyes".

"Mike "puca" od smijeha, gledajući kako se moj pas opire iz naručja u njegovo...a i moja odjeća je presmiješna, čak ni moji nokti nisu sređeni prvi put u godinu dana. Ali previše te volim. Još uvijek ne mogu vjerovati da ću se udati za tebe", jedna je od objava na spomenutoj stranici.

Mladić je zaprosio djevojku u prirodnom ambijentu, sami među planinama, uz rijeku, u Kaliforniji...Djevojka je rekla "da".

Mike i njegova buduća nevjesta su dobili niz pozitivnih komentara od brojnih korisnika društvene mreže Instagram.

Kada su Ella i Ramidir otišli na mjesto gdje će biti vjenčanje njenog brata, dogodilo se nešto uzbudljivo i potpuno neočekivano.

"Šetali smo i ugledala sam latice ruža na asfaltu, ogroman buket, naše fotografije, a onda sam ugledala znak na kojem piše "izgleda da će neko biti zaručen"...Potom je on kleknuo na koljena i pitao me da li želim biti njegova supruga, a ja sam pristala", još jedna je u nizu romantičnih objava.

Pogledajte još neke od romatičnih fotografija vjeridbi, i ako ste neodlučni kako da učinite taj korak možda vam baš ove fotografije probude inspiraciju da izjavite ljubav svojoj dragoj.