VIDEO  Striptiz je osiguran: Inter će skinuti dvije manekenke!

Tri kola prije kraja talijanskog prvenstva Roma i Inter vode žestoku borbu za naslov prvaka. Nakon kiksa Rimljana protiv Sampdorije prošle nedjelje, milanski je sastav pobjegao na dva boda prednosti, ali ova 'mrtva trka' još je daleko od raspleta.

Kako bi potaknule igrače svojih omiljenih klubova na još veći angažman, u ovaj neizvjestan dvoboj uključile su se čak tri starlete, koje su poznata lica malih ekrana u Italiji.

  • Sabrina Ferilli

Prvo je u javnost istrčala Sabrina Ferilli, velika navijačica Rome, koja je obećala da će izvesti striptiz za igrače i navijače ovoga kluba ukoliko Rimljani postanu prvaci.



40-godišnja talijanska glumica atraktivnog izgleda već je nešto slično izvela 2001. kada se na proslavi Rominog posljednjeg naslova pojavila samo u grudnjaku i gaćicama noseći klupsku zastavu.

  • Sabrina Ferilli tijekom 'striptiza' 2001.

Tada nije išla do kraja, no ovoga bi puta Sabrina u navijačkoj ekstazi ipak mogla skinuti sa sebe sve krpice. Vidjevši što radi konkurencija, ovih je dana iz redova Interovih navijačica stigao još žešći odgovor.



Ukoliko se Nerazzurri domognu naslova prvaka, striptiz će izvesti čak dvije televizijske zvijezde koje svim srcem navijaju za Mourinhove igrače. Prva je Veridiana Mallman, brazilska ljepotica koja je izgradila impresivnu karijeru modela u Italiji.

  • FOTO: deportes.orange.es
  • Veridiana Mallman

24-godišnja Brazilka je otišla čak toliko daleko da je obećala kako će se skinuti uoči odlučujućih utakmica Intera u prvenstvu – u 37. kolu protiv Chieva na San Siru, ili u posljednjem kolu gostima kod Siene.



Druga Interova navijačica koja će se skinuti u slučaju konačnog uspjeha je Melita Toniolo. Kao nagradu za striptiz lijepa talijanska manekenka samo želi poljubac karizmatičnog trenera Josea Mourinha.

  • FOTO: deportes.orange.es
  • Melita Toniolo

  • FOTO: deportes.orange.es
  • Melita Toniolo

"Moja majka i ja jednostavno obožavamo trenera Intera", priznala je Melita koja će svoje obećanje odraditi isključivo pred Interovim navijačima na stadionu Giuseppe Meazza. Naravno, samo ukoliko Nerazzurri osvoje titulu.

Net.hr