Učiteljica imala seksualni odnos sa pet učenika

Emma Web (41) iz Berkshira, Velika Britanija, udata je i ima dvoje djece, ali to je nije spriječilo da s učenicima ima seksualne odnose unutar škole i u svojoj kući kad su joj muž i djeca bili vani, piše mirror.co.uk

Nju je jedan prijatelj otkrio i preko Facebooka ju je upozorio da prestane to raditi, ali ona se oglušila od njegova upozorenja.

Njeno ponašanje je također bilo predmet šale među njenim žrtvama koji su se često šalili na njen račun i hvalili se u svome društvu.

Sudac koji ju je osudio rekao je da je ona "kriva zato što je riskirala da momke ostavi sa iskrivljenim predstavama o seksu i ženama".

Webb je momke na seks "navlačila" tako što bi ih prvo dovozila do škole i izvodila ih na brzu hranu. S nekoliko njih je kontakt uspostavila preko Facebooka gdje bi i razmijenila brojeve telefona. Potom bi im počela slati seks poruke.

Prvo je počela sa 15-godišnjim dječakem kojeg je ispitivala o njegovim seksualnim iskustvima, prije nego mu je predložila da se "malo poigraju".

Nakon njega je prešla na drugog dječaka iz škole koji je imao 16 godina. Vodila je njega i čitavo njegovo društvo na jelo u KFC, a na kraju mu je poslala otvorenu poruku: "Dođi kod mene da se seksamo!"

Kada je dječak došao kod nje, Webb je imala seks sa njim, svo vrijeme ponavljajući: "Ne bismo smjeli ovo da radimo", ali prekinuo ih je poziv dječakove majke, nakon čega je on užurbano otišao. Treći dječak je morao ostati u produženom boravku kod Webove. Ona je samo zadigla suknju i rekla mu da je dodiruje na seksualan način.

Nakon toga ga je zamolila da sa njom prošeta njenog psa. Po povratku je imala seks sa njim na stubama u svojoj kući. To je njemu bilo prvo seksualno iskustvo.

Jedan drugi momak je morao ostati u produženom boravku jer ga je učitelj uhvatio kako crta penis. Kada je došao kod Webove, ona ga je otvoreno upitala da joj pokaže svoj. Nakon toga je počela da mu šalje slikovne poruke na kojima se ona igrala sa seksualnim pomagalima.

Emma Web je konačno otkrivena kada je jedan učitelj vidio poruku koju joj je poslao jedan od dječaka u kojoj je pisalo: "Volim te."