Trikovi koji od žena čine kraljice seksa

Kako postati prava kraljica seksa i partnera iznenaditi jednostavnim, a učinkovitim seksi trikovima, zasigurno se pita puno žena. No kada se radi o muškarcima i penisima, stvari nisu baš jednostavne jer su pitanja u ovome području poprilično škakljiva, a muškarci neće baš uvijek otvoreno reći što žele i što im najbolje odgovara, piše Women’s health.

Zaboravite na ravnalo

Bez obzira na to što muškarci pričali, istina je da je gotovo svaki penis identične duljine u opuštenom stanju. Tako prije erekcije prosječna dužina penisa iznosi desetak centimetara, dok u penis u erekciji ima prosječnu duljinu od petnaestak centimetara, a čak i oni koji su malo manji na početku erekcije tu duljinu vrlo brzo nadoknađuju. Za većinu žena zadovoljstvo nije povezano s duljinom penisa, već s njegovom osjetljivosti. Stoga, osim u rijetkim slučajevima vrlo malog penisa, tzv. mikorpenisa, ili pak nadprosječno dugog penisa, veličina muške alatke po pitanju zadovoljenja žene nije pretjerano značajna.

Nemojte biti sramežljivi, uključite maštu

Naravno da će se gotovo svaki muškarac razveseliti ako posegnete za nekim kompliciranim potezom iz Kama Sutre, no to ne znači da morate izmišljati čuda kako biste uzbudili partnera. Dovoljne su sasvim jednostavne, a opet vrlo uzbuđujuće stvari. Muškarčev penis iznimno je osjetljiv u izravnom kontaktu, a njegov najosjetljiviji dio definitivno je glavić u kojemu su smješteni živčani završetci odgovorni za osjećaj zadovoljstva i orgazam. Kakav dodir će vašeg partnera dovesti do stanja ekstaze, zapravo je stvar osobne preferencije i okolnosti. Dok nekima više odgovaraju nježniji dodiri, drugima, pak, više odgovara snažniji, pomalo grub dodir. Isto vrijedi i za brzinu, stisak i eventualne lubrikante. Stvar je u tome da penis reagira na sve fizičke kontakte i nikada ne odbija akciju, stoga nema razloga ne uključiti maštu i otkriti što vašeg muškaraca najviše pali.

Ne dajte da ga stres obeshrabri

Naravno, ponekad ćete se susresti sa situacijom u kojoj njegov penis neće reagirati. Iako razlozi erektilne disfunkcije mogu biti zdravstveni, poput dijabetesa, bolesti srca, hormonskih poremećaja te nuspojava od lijekova, činjenica je da je u devet od deset slučajeva za neposlušnost penisa odgovorna nervoza, stres i nesigurnost. Od onoga trenutka kada se muškarac počne pitati hoće li partnericu uspjeti zadovoljiti i hoće li ispuniti očekivanja, postoji velika šansa da zakaže. No taj problem nije nerješiv, a najbolji lijek je iskren razgovor.

Toplo više pali nego hladno

Kada se radi o potenciji penisa, toplo je uvijek bolje nego hladno. Naime, ovo je i vrlo logično jer kada je penis u dodiru s, naprimjer, hladnim lubrikantom, hladnim zrakom ili pak vodom, koža se skuplja, skrotum se smanjuje, a testisi povlače.

Čari jutarnjeg seksa

Jutarnji seks je jedan od najboljih načina da promijenite ustaljenu i pomalo dosadnu rutinu u spavaćoj sobi, a osim toga, to je jedno od najzanimljivijih, a možda i najugodnijih načina razbuđivanja i rješavanja stresa. Osim toga, jutarnji seks ima još jednu posebnu čar – tijekom noći puni mjehur komprimira odljev krvi iz žile zdjelice te drži krv u penisu duže nego obično, a tipični rezultat je jutarnja erekcija duža i jača od onih tijekom dana.

Seks je dobar za zdravlje

Kako bi se osiguralo zdravlje prostate, potrebno je redovito odlaziti na liječničke preglede. No, kako bi atmosfera u spavaćoj sobi ostala usijana, potrebno je održavati formu. Stoga treba imati na umu kako za vrijeme seksa sudjeluju i ruke, noge, leđa i trbuh, odnosno svi dijelovi tijela koji su uključeni u seks, a upravo je to jedna od najboljih vježbi i održavanja forme. Osim toga, prostata, baš kao i ostali dijelovi tijela, ima velike dobrobiti od vježbanja, a seks joj upravo to i pruža.