Tri stvari koje prihvata partner koji vas voli

par
Upravo zato, vam otkrivamo tri stvari, koje parter mora prihvatiti kod vas, ako vas iskreno voli i cijeni. Ako to nije slučaj, vrijeme je za ozbiljni razgovor pa i prekid, ukoliko se ne može pronaći kompromis.

Vaši osobni ciljevi

Naravno, vas dvoje ste tim, ali i dvije individue. Neki ciljevi su vam zajednički, no tu još uvijek postoje oni koji su samo vaši, o čemu god da se radilo. A upravo od tih ciljeva ne biste nikada smjeli odustati niti partner ima pravo to tražiti od vas. Svi zaslužujemo partnera, koji će nas podržavati u svemu.

Vaša slika o sebi

Vi ste zajedno, zato što ste se zaljubili u ono što jedno i drugo predstavljate, zar ne? Pa zašto partner vas uporno pokušava promijeniti? Bilo da je u pitanju vaš izgled, stil oblačenja, posao, politička ili vjerska uvjerenja, način života i slično, to su odluke koje morate donijeti sami. Drugim riječima, ako i želite mijenjati nešto na sebi - to mora biti vaša ideja. Ako vas partner želi mijenjati, onda morate postaviti pitanje koji su njegovi motivi.

Vaši prijatelji

Niti jedan partner, ma koliko god on dobar dio, ne može zamijeniti sve ostale ljude u vašem životu. Vaši prijatelji su tu bili i prije njega pa nema razloga da ih sada pustite iz svog života, kada je partner došao.

Druženje s drugim dragim ljudima, zapravo vas može učiniti boljom partnericom. Zdrava prijateljstva smanjuju stres i podstiču samopouzdanje, tako da možete biti ti u najboljem izdanju, kada ste s partnerom.

Dnevni avaz