Sedam poteza zbog kojih će se muškarac zaljubiti u ženu

parovi, brak, istina, parovi, istraživanje, veza, parovi, istraživanje, zaljubljenost, zaljubljivanje, Zaljubljeni muškarac, samozaljubljenost

Postoje neke male sitnice kojima muškarci jednostavno ne mogu odoljeti i zbog kojih bi simpatija mogla prerasti u nešto više.

1. Dijeljenje detalja iz privatnog života

Studije su pokazale da će se muškarac prije zaljubiti u ženu ako mu ona otkrije privatne trenutke iz svog života, ali i ako ga ispituje o detaljima iz njegova djetinjstva. Podijelite s njim onu neugodnu priču iz prvog razreda osnovne škole i zamolite ga neka vam ispriča priču iza tog ožiljka na rukama. Pokažite da ste zainteresirani u njega kao osobu…svašta bi se moglo dogoditi.

2. Iskazivanje ranjivosti

Većina muškaraca mašta da će biti zaštititnik svoje obitelji. Budite ranjivi u njegovu društvu i pokažite mu da trebate njegovu pomoć i snagu. No nemojte pretjerivati jer bi se vaša ranjivost mogla protumačiti kao nesigurnost, a nisko samopouzdanje nije najprivlačnija osobina.

3. Održavanje kontakta očima

Nemojte podcjenjivati moć izravnog gledanja u oči. Nije lako gledati u oči osobe koja nam se sviđa, ali ako uspijete, rezultati bi vas mogli iznenaditi.

4. Priprema ukusnog obroka

Ne kažu bezveze stari ljudi da ljubav prolazi kroz želudac. Čak i ako niste vješti u kuhanju, naučite pripremiti barem jedno ukusno jelo kojim ćete ga baciti na koljena. Ne samo da ćete ga tako nahraniti, već ćete mu i pokazati da vam je stalo.

5. Komplimentiranje (s razlogom)

U čijem ćete društvu radije provoditi vrijeme: onih koji vas stalno kritiziraju ili onih koji vam daju komplimente? No nemojte pretjerivati s pohvalama – udijelite kompliment samo onda kada to druga strana zaslužuje.

6. Uskraćivanje pažnje ako smatrate da vas uzima zdravo za gotovo

Prema njemu se lijepo ponašate, a on vas je počeo uzimati zdravo za gotovo? Uskratite mu svoju pažnju i vrijeme. Vrlo brzo će shvatiti da mu jako nedostajete.

7. Jasno izražavanje emocija

Muškarci nisu baš najvještiji u čitanju suptilnih ljubavnih signala. Želite ga? Recite mu to. Muškarci obožavaju žene koje se ne libe izraziti svoje emocije.

zadovoljna.dnevnik.hr