Top 10 zemalja sa najljepšim ženama na svijetu

Ako  poželite otputovati na mjesto gdje ima mnogo zgodnih žena, mi vam nudimo sljedećih 10 destinacija:


10. Srbija
Naši istočni susjedi su poznati po rasnim ženama balkanskog tipa. Istina, mnoge su svoju ljepotu potpomogle estetskim operacijama, no generalno gledajući Srpkinje su lijepe. Uostalom, mnogobrojni su poklonici tog tipa žena i u Hrvatskoj. Tenisačica Ana Ivanović mnogima je zapela za oko.


9. Kolumbija
Kolumbijke su prototip južnoameričke ljepote. Vrlo su prirodne i skladno građene. Ako se ne bojite mogućih otmica od strane gerilaca, svakako posjetite Kolumbiju, rodnu zemlju popularne Shakire.


8. Hrvatska

Mješavina mediterana i kontinenta se najljepše ocrtava na Hrvaticama. Po mnogima, jedna smo od najljepših nacija svijeta. Imamo sunce, more i lijepe žene... i Helenu Šopar.


7. Ukrajina

Na što vas prvo asocira kad spomenemo izraz „Ukrajinka“? – Da, nažalost zbog neimaštine mnoge prelijepe ukrajinske djevojke završe u prostituciji širom Europe. Seksipilna Bondova djevojka Olga Kurylenko je ipak krenula drugim putem.


6. Švedska
Skandinavski tip ljepote – plava kosa, tamni ten. Mnogi muškarci vole škicnuti pokoju Šveđanku na plaži. Urbane, seksipilne, otkačene... baš kao Playboy Playmate of the Year - Victoria Silvstedt.


5. Rusija
Slavenska ljepota u punom smislu. Poput svojih južnih ukrajinskih susjeda, Ruskinje su također vrlo lijepe i atraktivne. Zelene ili plave oči i pune usne karakteristične su za žene tog podneblja. Jedna od najljepših je zasigurno Natalia Vodianova.


4. Južnoafrička Republika

Zemlja kojoj su izbori ljepote tradicionalno naklonjeni, i to s razlogom. Osim prekrasne prirode, JAR ima i mnogo lijepih ljudi, a jedna od njih je i Charlize Theron.


3. Indija
Osim što redovito osvajaju razne titule na natjecanjima ljepote, Indijke su doista iznimno lijepe. Karakterizira ih tamna gusta kosa, tamni ten, velike oči i lijep osmjeh. Zasigurno jedna od najljepših žena svijeta, bivša Miss svijeta i današnja glumačka zvijezda Bollywooda je Indijka Aishwarya Rai.


2. Meksiko
I oni koji ne prate meksičke sapunice znaju da te serije obiluju lijepim i atraktivnim ženama. Meksikanke su vatrene, prpošne, rasne i seksipilne... baš poput Salme Hayek.

 
1. Brazil
Brazilke kao da dolaze sa nekog drugog planeta. Tko još ne zna za prizor iz najljepše plaže na svijetu Kopakabane, prepune najljepših žena svijeta. Duge noge, vitka tijela, obline i lijepa lica čine Brazilke neprikosnoveno najljepšim ženama svijeta. Amazonke poput Gisele Bundchen, Adriane Lime, Alessandre Ambrosio ili Raquel Zimmerman, već godinama suvereno vladaju svijetom mode.
"Ljepota je u oku promatrača“, kažu mnogi, a mi se slažemo. No, Brazilke su ipak Brazilke.
D.B. / budi.in