Tko je bolji ljubavnik - konobar ili liječnik?

Vjerojatno ste već čuli da se mnoge žene pale na pilote? Neke pak sanjaju samo o liječnicima, a druge o sportašima. Vjerovali ili ne, to nije samo ženski hir. Zanimanje muškarca u određenoj mjeri može otkriti njegove seksualne sposobnosti.

Konobari
Živahni muškarci koji bez problema skaču od stola do stola s osmijehom na licu takvi su i u krevetu. Za njih se slobodno može reći da su domišljati, zaigrani i šarmantni ljubavnici s iznenađujuće puno energije i snage. Baš kao što su uslužni prema gostu, tako su uslužni i prema ženi. Problem je jedino što ih uvijek čeka neka druga mušterija, pa se ne mogu posebno pohvaliti da su vjerni.

Odvjetnici

Iako su muškarci s takvim zanimanjem dobro situirani, ne mogu se baš pohvaliti posebnim ljubavničkim vještinama. Vrlo često o seksu znaju malo, prakticiraju samo osnovne stvari i pomalo su suhoparni. Iako će pokušati zadovoljiti partnericu, neće baš uspjeti u tome jer ne poznaju dovoljno žensko tijelo, a ni seks općenito. Ipak, dobra je vijest da su skloni učenju pa s vremenom od njega možete napraviti dobrog ljubavnika.

Piloti (i svi drugi koji nose uniforme)
Mnoge žene vole muškarce u uniformama. Čine im se kao snažni, strastveni i vješti ljubavnici. I dobro im se čini! Muškarci u uniformama uistinu se mogu pohvaliti titulom sjajnih ljubavnika. Nije ni čudo s obzirom na to da imaju 'puno utakmica u nogama'. To im je i prednost, ali i nedostatak. Nažalost, nisu skloni monogamiji pa je s njima teško ostvariti stabilnu vezu.

Političari
Dosadni i nemaštoviti? Pa i ne baš. Nemojte da vas zavaraju njihove dosadne političke govorancije. U krevetu mogu biti vrlo divlji i nezasitni ljubavnici koji će ženi priuštiti nezaboravno seksualno iskustvo. Međutim, u zanosu i strasti katkada zaborave na ženu pa mogu biti i blago perverzni. Ima još jedan problem s njima – katkada ne shvaćaju da 'ne' doista znači 'ne' pa se njihovi pozivi na kavu lagano pretvore u zlostavljanje telefonom.

Liječnici
Prema mišljenju mnogih žena najpoželjniji muškarci uistinu imaju sve predispozicije da budu vrhunski ljubavnici. Dakako, najveća im je prednost što žensko tijelo poznaju bolje nego same žene. Pa ipak nisu na vrhu ljestvice najboljih ljubavnika. Zašto? Znaju biti prilično sebični. Drugim riječima, žena možda i neće biti baš toliko zadovoljena koliko je očekivala. Ipak, ako je riječ o odnosu u kojemu vlada povjerenje, razgovarajte s partnerom pa se stvari možda i promijene.

izvor: tportal