Tantrička joga: Ulaznica za devetosatni orgazam?

veza, veze, sex, sex, božica, tijelo, seks, maštarije, samopuzdanje žena, svađe s partnerom, brak, istraživanje, Daily Mail., seks ljubav, joga, 7 erogenih zona, stimulacija G-točke, Ta-Ta masaža, Zmajev položa, meditacija, Jutarnji seks prakticiranje, potiče proizvodnju, hormoni za dobro raspoloženje, manji rizik obolijevanja, rak prostate, srčani udar, seks ljubav, zajedničke vrijednosti, problemi s partnerom, seksualno zadovoljstvo, seks, studentice, studenti, seks, razlog za seks
Charles Muir, direktor Izvorne Tantra škole, osnivač sourcetantra.com i koautor knjige «The Art of Conscious Loving" objašnjava kako postići taj mmmm osjećaj.
Dodirnite njegovih 7 erogenih zona
Kako bi otvorili put intimnijem odnosu provedite pet minuta dnevno milujući čakre jedno drugom. Čakre su snažni energetski centri smješteni na kruni glave, trećem oku (između obrva), grlu, u sredini prsa, trbuha, međici i na bazi kralježnice. Varirajte između milovanja, grebanja, stiskanja, dodirivanja i stavljanja ruke na ta područja.

Koristite žlicu
Prema tantričkoj tradiciji, spooning pomaže vama i vašem partneru da se osjećate nevjerojatno jer su vaše čakre usklađene, čime je energetski protok između vas veći. Ležite tiho u tom položaju prije i nakon seksa i koncentrirajte se na sinkronizirano disanje.

Pogodite G-točku
Ljudi koji prakticiraju tantričku jogu vjeruju da stimulacija G-točke aktivira nove neuronske putove između vašeg tijela i mozga, što vas i vašeg partnera čini sposobnim za intenzivniji užitak i gotovo neograničen broj orgazama. Neka vam to bude regularni dio predigre, neka se vaš partner najprije nježno igra sa klitorisom, zatim vaginalnim otvorom, kako bi otvorio put do G-točke (mala izbočina koja se nalazi par centimetara gore na prednjem zidu vagine).

Priuštite si Ta-Ta masažu
Igra s grudima je sastavni dio tantričke joge jer su povezane sa vašom srčanom čakrom što vas otvara za veću ljubav i zadovoljstvo. Iskoristite kremu ili ulje koje ste najprije zagrijali u mikrovalnoj pećnici ili u rukama. Koristite nježne, kružne pokrete i masirajte od središta prsa prema grudima. Zatim dodirnite svoje grudi i stavite njegove ruke na svoje da mu možete pokazati što vam se sviđa. Zatim vi to napravite njemu.

Isprobajte Yab-Yum poziciju
Neka vaš partner sjedne prekriženih nogu ili u obliku dijamanta. Sjednite mu u krilo, okrenite se prema njemu, omotajte noge oko njegovog struka i dodirujte se nogama (ovo zadržava kruženje energije po cijelom tijelu). Stavite ruke jedno oko drugog i možete početi. On može podići svoja bedra kako bi digao vaše tijelo gore-dolje po njegovu penisu.

Napravite zamah
Oboje se nagnite unazad i stavite ruke iza sebe. Koristeći svoje ruke kao poluge možete se zamahivati naprijed-nazad. Ako ste na krevetu, on može poskakivati gore-dolje što će vam se činiti kao da letite.

Napravite Kobra položaj
U tantričkoj verziji misionarskog položaja, muškarac se treba podbočiti na laktove kao Kobra poza u jogi. Umjesto da se kreće naprijed-natrag, trebao bi raditi krugove s bokovima kako bi više stimulirao vašu G-točku i klitoris, te vam tako pružio veći užitak.

Koristite noge
Što više stavite noge, više će energije kružiti u vašem tijelu i senzacija će biti veća. Muškarac bi trebao krenuti od misionarskog položaja, te podignuti se na koljena i pomoći vam dignuti noge na njegova ramena (trebao bi cijelo vrijeme biti u vama). Stavite ruke ispod stražnjice, a on neka se drži za vaša bedra radi veće stabilnosti.

Srce do srca
Radi veće intimnosti, kada je djevojka gore, nagnite se prema naprijed kako bi vam se dodirivala srca.

Napravite Zmajev položaj
Ovo je tantrička verzija doggie-style položaja. Stavite par jastuka ispod trbuha i legnite umjesto da ostajete na nogama i rukama. Neka vaš partner legne na vas. Vaše su čakre usklađene i možete udobno pomaknuti glavu kako biste se pogledali u oči.

Zamrznite akciju
Kada se približite orgazmu, zaustavite se na par minuta. Pogledajte se u oči i sinkronizirano dišite, zamišljajući da šaljete energiju naprijed-natrag. Ovo vam jača vezu i seks postaje emocionalniji, a ne samo za ostvarenje cilja.

Neka vaš klimaks bude klimatičniji
Na pola puta prema vrhuncu duboko udahnite i zamislite da povlačite energiju iz vaše intimne zone u mozak. Budite što glasniji kada izdahnete, ali umjesto da stenjete, odaberite zvuk vokala(("oooooh," "aaaaaah," itd.). Taj vas zvuk povezuje sa čakrom i omogućuje da pojačate doživljaj orgazma.

Meditirajte u dvoje
Sjednite u udoban sjedeći položaj, okrenuti licem prema partneru. Držite se za ruke i spustite pogled. Dišite duboko, zadržavajući dah pet sekundi i polako izdahnite. Nakon pet minuta, pogledajte se u oči. Zadržite pogled i recite «volim te» jedno drugome.

cosmopolitan.hr