Što učiniti kada oslabi želja za seksom?

sex, knjiga, sex, preljub, sex, sex, lice, muškarac žena, sex, sex, tablete, impotencija, sex, spolnost, erekcija, orgazam, žena, varanje, zdravlje, sex, sex, želja, viagra, muškarci, orgazam, gluma, seks, trudnoća, stimulans, seks, orgazam, romantika, ljubav strast, muškarac žena, partneri, seksipil, seks, orgazam, partner, muškarac žena, seks, šala, predigra, seks ljubav, seks ljubav, srednjoškolci, studenti, imati više partnera, seksualni partneri, veza, muškarci, izgovori, pronalaženje partnera, uspješna veza, ljubavna veza, druženje s osobom, muškarci, ljubav, savjeti, poljubci, ljubav, znakovi, partneri, veza, ženskaroši, znakovi, muškarci, stvari, žene, muškarci
Dok farmaceutske tvrtke diljem svijeta bezuspješno pokušavaju stvoriti žensku Viagru, neke mudrije žene pronašle su način kako da pojačaju seksualnu želju, piše geniusbeauty.com.

● Amy Riley, stručnjakinja za prirodne afrodizijake prepuručuje romantičnu večeru koja će izvrsno poslužiti ženama da pojačaju libido. Pomoći će plodovi mora, a najbolji utjecaj na pojačanje seksualne želje imaju dagnje i kamenice. Amino kiseline u njima izravno djeluju na povećanje razine hormona kod žena i muškaraca. Amy preporučuje i komorač, koji sadrži prirodne tvari slične estrogenu.

● Doktorica i psihologica Lisa Turner savjetuje apstinenciju od najmanje tjedan dana. Žene često osjećaju pritisak od strane svojih partnera kada je u pitanju seks i obavljanje njihovih bračnih dužnosti što na njih negativno utječe. Izbjegavajte seks barem tjedan dana, ali ne i nježnosti, poljupce, dodire... Uostalom, parovi koji su dugo u vezi često zaboravljaju na zadovoljstvo koje donosi samo dodir i voljene osobe.

● Erotska literatura može odlično poslužiti za poboljšanje seksualne želje kod žena, tvrdi autorica erotskih romana - Kay Dee Grace. Mnoge žene zabrinute su zbog vlastitog seksualnog života jer ne znaju kako si mogu pomoći. Za razliku od erotskih filmova, knjige su suptilnije. Pisana riječ ostavlja prostor za fantazije i mašte. Poklonite joj literaturu koja će je raspametiti.

● Andress Randy Favoritto zna puno o seksi donjem rublju, to je njegova profesija i on savjetuje ženama da se ne ustručavaju kada je biranje takvog rublja u pitanju. Samostojeće čarape, korzeti, čipkasti kompletići..., ne samo da uzbuđuju muškarce već se i žene osjećaju seksipilnije i poželjnije kada ga imaju na sebi.