Slavna ginekologinja i nekoliko savjeta za dobar seks

Slavna ginekologinja i nekoliko savjeta za dobar seks

Upoznaj svoju erotsku žensku anatomiju, cijeni je i izražavaj joj ljubav

Knjiga je namijenjena ženama svih dobi koje uživaju u svome životu i žele iskusiti kako život može biti još bolji. Pored ostalog, dr. Northrup tvrdi da neovisno o tvojoj dobi, najbolji seks možeš doživjeti slijedeći ovih jedanaest savjeta

Zaboravi Kegelove vježbe i pokušaj ove
Usredotoči se na svoj užitak. Bez obzira na to uživate li u seksu s partnerom ili sama, najvažnije je da se povežeš sa svojom vitalnom silom i uživaš u tom iskustvu.
Traži ono što želiš. Shvati da je tvoj užitak važan i nemoj se zadovoljiti partnerom koji ne uvažava tvoje potrebe.
Odvoji vrijeme koje ti je potrebno. Prestani gledati na sat i predaj se užitku! Uživaj u svakom trenutku i ne brini zbog toga koliko ti je vremena potrebno da se zagriješ ili da dosegneš vrhunac uzbuđenja.
Sjeti se da orgazam započinje prvim stezanjem tvog pubokoksigealnog mišića. Nemoj pokušavati "postići" bilo što.
Koristi mnogo lubrikanta. Kad si dovoljno podražena i krv ti dobro cirkulira, sluznica u pravilu sama od sebe postane deblja, ali možeš si pomoći bezreceptnim lubrikantima. Toplo preporučujem one koji sadržavaju biljku puerariu mirificu. Receptne estrogenske kreme također mogu učiniti tvoju vaginalnu sluznicu debljom.
Učini dno svoje zdjelice fleksibilnim i funkcionalnim. Umjesto da primjenjuješ staru Kegelovu tehniku stezanja mišića, aktiviraj cijelu skupinu mišića dna zdjelice kako bi više uživala u snošaju te prevenirala urogenitalnu inkontinenciju. Ako ustaneš 32 puta dnevno sa svog radnog mjesta i potom ponovno sjedneš, već i to može pomoći. Drugi djelotvoran način jačanja dna zdjelice jest leći na leđa tako da donji dio leđa spustiš na pod. Uvuci srednji prst u vaginu. Stegni vaginu tako da osjetiš pritisak na prstu. Nemoj stezati mišiće stražnjice. Samo stisni svoj prst u vagini. Bar jednom dnevno izvedi niz brzih i duljih stezanja tako da možeš osjetiti razliku u pritisku vagine.

Probudi svoju kundalini energiju
Upoznaj svoju erotsku žensku anatomiju, cijeni je i izražavaj joj ljubav. Tvoja erotska anatomija je čudesan dar! Upoznaj je te otkrij kako možeš ugodno stimulirati to područje.
Održavaj optimalnu razinu vitamina D. Dovoljna razina vitamina D može spriječiti tjeskobu i depresiju, uobičajene neprijateljice libida. Vitamin D možeš unijeti izlaganjem suncu te dodacima prehrani.
Spavaj dovoljno. Većini žena potrebno je osam do deset sati sna za optimalno funkcioniranje. San te obnavlja na staničnoj razini. Omogućuje ti da se oslobodiš nakupljenih hormona stresa koji uzrokuju upalne procese, prethodnike bolesti.
Probudi svoja zdjelična energetska središta. Tvoja prva čakra je središte kundalini energije i u njoj doživljavate svoju životnu silu. Druga čakra je tvoje drugo energetsko središte, a može postati usporena i blokirana ako imaš neriješena emocionalna pitanja u pogledu seksa, novca i moći. Otpusti gnjev, povrijeđenost i strah te napuni svoje niže čakre energijom upuštajući se u aktivnosti koje pokreću tvoje kukove.
Pronađi novog partnera ili postani nova partnerica. Kad iskusiš svoju slasnu seksualnost i upustiš se u samozadovoljavanje, postaješ još poželjnija. Bolji seks započinje s tobom.
Svjesno unosi svetost u svoj seksualni život.

Zapali mirisne svijeće, pusti lijepu glazbu i budi boginja čiji je tjelesni užitak kanal za iscjeljivanje svijeta.