Seksi trendovi za 2013. godinu

Ova koja tek dolazi bi, prema svemu sudeći, mogla biti još zanimljivija. Index.hr predstavlja seksi trendove za 2013.:

Pornići sa sela

Shakira, Angelina i Kim Kardashian mogu zaboraviti na svoje kućne uratke - sljedeće godine očekuje nas trend kućnih uradaka iz štale. Ako je suditi po američkom tržištu, i kod nas će se ubrzo proširiti, a vjerujemo kako je samo pitanje vremena kada ćemo otkriti i prvi hrvatski seljo-pornić.

Gonade

Muškarci koji šalju seksi MMS poruke do sada su uvijek prednost davali slikama penisa, ali Joh Hamm bi mogao biti zaslužan za kraj ovog trenda: Fotografija na kojoj mu se ocrtavaju, zdravo-seljački rečeno, "jajca", već je obišla svijet i postala prava senzacija. Cure, nemojte se čuditi ako umjesto očekivane kobasice dobijete jaja.

Celebrity seks

Lutke. Zaboravite na snimke celebova u akciji, lutke koje izgledaju kao vaš omiljeni celebrity puno su bolja opcija. Bilo da želite voditi plastičnu ljubav sa Justinom Bieberom ili Hulkom Hoganom, na internetu možete pronaći apsolutno sve opcije.

Analne tetovaže

Analni seks više nije tabu tema, ali zato tržište osvajaju analne tetovaže! Ime dečka, ljubavnika ili najdražeg nogometnog kluba sada može krasiti i vašu skrivenu unutrašnjost, a vjerujemo da boli onoliko koliko je i ideja glupa.