Sedam tipova muškaraca s kojima treba izbjegavati seks

Naime, osjećaj zadovoljstva ubrzo bi mogli zamijeniti neugodni osjećaji žaljenja i neugode. Proučite s kojim tipovima muškaraca je najbolje preskočiti seks

Muškarac kojeg ste upoznali za noćnog izlaska

Znate kako se kaže: za vrijeme noćnih izlazaka, svi puno bolje izgledaju pod klupskom rasvjetom. To znači da onaj muškarac koji vas je počastio pićem te se cijelu večer smijao vašim šalama i udijelio vam komplimente, možda i nije tako dobra prilika kada ga malo bolje pogledate ujutro kada se probudite. Stoga, izbjegnite potencijalno ružno iznenađenje jutro poslije, dajte mu svoj broj te dajte vremena da se cijela situacija razvije, piše essence.com.

Muškarac iz ureda
Sada vam se možda čini kao najzgodniji, najfatalniji i najšarmantniji muškarac koji je kročio hodnicima vašeg ureda, međutim ako spavate s njim te slatke trenutku očijukanja u kojim tako uživate najvjerojatnije će zamijeniti neugodni susreti za vrijeme kojih ćete htjeti pobjeći glavom bez obzira. Miješanje privatnog i poslovnog života zdravorazumski uvijek je najbolje izbjeći, a ako se još uvijek premišljate; razmislite je li on vrijedan potencijalnog gubitka reputacije na poslu.

Muškarac koji vam se povremeno javlja
Ovog muškarca poznajete već dulje vrijeme. Ponekad vas nazove, a ponekad ne, vaši izlasci su nekada doista fantastični, a nekad baš i ne. U vašem odnosu ništa nije dosljedno, no između vas postoji ta neka kemija koja vas natjera da se javite svaki put kada vas nazove. Međutim, činjenica je da taj vaš odnos ne vodi nigdje; idući put kada vas nazove pustite neka mu se javi govorna pošta, a Gospodin pravi već će se pojaviti.

Grozni bivši dečko
Linija između ljubavi i mržnje doista je tanka, a ponekad žene koje nisu još preboljele svoje bivše partnere često prelaze tu liniju. Prestanite se mučiti. Ako on ne zaslužuje više naziv dečka, tada mu i sve privilegije vezane uz spavaću sobu moraju biti oduzete.

Seksi slobodan prijatelj
On je predivan, zgodan, drag i uvijek je tu kada ga zatrebate. No jedini je problem to što ste vas dvoje isključivo samo prijatelji. Ova situacija obično točno odgovara receptu za odnos 'prijatelja s povlasticama'. Međutim, isplati li se divno prijateljstvo komplicirati i narušavati seksom?

Zadnji muškarac na zabavi
Muškarac koji zadnji napušta zabavu nije u potrazi za ženom koja zadnja napušta zabavu te se nada da će ga povesti kući sa sobom. Nemojte biti ta žena. Naime, jedan takav after party vrlo lako se može pretvoriti u vrlo veliko žaljenje.

Muškarac koji će vam zaliječiti slomljeno srce
Seks za koji se nadate da će ispuniti prazninu ili vam pak pomoći zaliječiti slomljeno srce je jako loša ideja. No iskreno govoreći, upravo je ovo jedan od najprimamljivijih lijekova za slomljeno srce, čak iako dobro znate da to neće upaliti. Odolite želji da vam seks s drugim muškarcem pomogne u zaboravljanju bivšeg partnera, jer na kraju ćete oboje biti povrijeđeni.