Pročitajte koji su znakovi da žena glumi orgazam

ljubav
Dostiže vrhunac podjednako brzo kao i muškarac

Ženama jednostavno treba više vremena da dostignu vrhunac, točnije oko 20 minuta. Ključ je da zapamtite da treba da budete strpljivi i da shvatite da će vrijeme koje vam treba da je dovedete do orgazma koristiti oboma.

"Ona možda lažira orgazme, zato što je zabrinuta što joj je potrebno toliko vremena", dodaje Marin.

Dopustite joj da se osjeća udobno u svom tepmu i pustite je da vas vodi.

Veliko "O" dolazi niotkuda

Ako se vaša djevojka jedva oznojila, uzbudila i nema pokazatelja da će dostići orgazam, a on se pojavi tek tako, imate pravo da podignete obrvu. Možda je imala spontani orgazam, ali to je malo vjerojatno. Možda je osjetila pritisak da mora da doživi orgazam, jer ste joj maloprije rekli da ste veoma blizu vrhunca.

Bitno je da bude manje skoncentrisana na orgazam kao cilj seksa, a više fokusirana na zadovoljstvo.

Ne osjećate grčenje njenog tijela

Kada žena doživljava orgazam, ne može da kontrolira kako se grče njeni mišići. Ako se ne grči i ne osjećate stezanje njenog tijela, ona vjerovatno nije doživjela orgazam.

Veoma je glasna

Normalno je da tik prije orgazma postane malo glasnija, ali ako je bukvalno dobila napad vrištanja ili izgovara "da" više nego inače, imate posla sa opasnom glumicom.

Ne masturbira

Možda ne znate da li voli da istražuje svoje tijelo i uživa u solo seksu, ali možete da je pitate. Žene obično kroz masturbiranje otkrivaju što im prija i kako da dođu do vrhunca, pa ako vam djevojka prizna da ne masturbira, moguće je da lažira vrhunac jer još uvijek ne zna što joj prija i što je posebno uzbuđuje.