Privlači vas maratonski seks?

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
Često čujete hvalisavce kako pričaju o Opens internal link in current windowmaratonskom seksu, koji je trajao 5 sati ili cijeli dan ili cijelu noć. Ako vas privlači da se i vi iskušate u tom području pročitajte savjete koje vam nudimo u nastavku!

Izbjegnite orgazam

Ovaj vam je savjet sigurno poznat. S orgazmom završava seks, no ukoliko želite da traje i traje, tada ga morate izbjeći. Lakše je o tome pričati nego to poduzeti, ali nije nemoguće. Ključna stvar je da dobro poznajete svoje tijelo i njegovu reakciju na seksualnu stimulaciju, tada ćete moći predvidjeti kada se bliži vrhunac i pravovremeno smanjiti ugodne podražaje. To možete postići na način da fokus sa svog tijela prebacite na partnerovo. Izbjegavajte sve položaje koji vam nude jaku stimulaciju.

Odmorite se

Često je prisutan stav da je seks samo penetracija i stimuliranje spolnih organa. No, to si možete izbiti iz glave ukoliko se nadate dugom seksu.Između samog seksualnog čina morat ćete se odmoriti, to ne znači da trebate skočiti u hladnu vodu, nego da smanjite seksualnu stimulaciju. To može uključivati Opens internal link in current windowmasažu, milovanje i nježno ljubljenje. Sve to je vrlo intimno i uzbudit će vas u pravoj mjeri pa ćete moći nastaviti s novim poglavljem akcije.

Alkohol vam šteti

Iako će vas čaša vina lijepo i ugodno opustiti i izoštriti vaša osjetila, veće količine alkohola nisu dobre za maratonski seks. Alkohol može uzrokovati probleme s postizanjem i održavanjem erekcije, može umrtviti osjetila i za postizanje orgazma trebat će vam puno vremena. No zbog toga nema veze, može se dogoditi da vaš penis u erekciji umjesto osjećaja ugode draženjem klitorisa i njegove okolice osjećati bol a ne ugodu.

 

Budite originalni

Skloni smo seks upražnjavati po istim obrascima. To se događa jer nemamo puno vremena, no ako planirate maratonski seks tada ste sigurno i odvojili vrijeme za to. Zato upotrijebite maštu i u seks unesite sve što vas uzbuđuje i što volite. Poigrajte se s vibratorom, stavite povez na oči, mažite se šlagom... Otkrit ćete nove dimenzije užitka a igra u krevetu će potrajati.

Ne zaboravite lubrikant

Ukoliko planirate maratonski seks koji će uključivati analni seks tada si osigurajte lubrikant. No i ako nećete imati analni seks, neka vam lubrikant bude pri ruci jer dugo spolno općenje može dovesti do suhe rodnice što za oboje može biti neugodno. Koristite ga za međusobnu Opens internal link in current windowmasturbaciju, a kasnije za igice u dvoje i samu penetraciju osjećaj će biti dobar.

Zapamtite, uživanje u maratonskom seksu zahtjeva iskustvo i znanje, stoga nemojte biti razočarani ako vam iz prve ne uspije imati seks cijelu noć. Kada svoj obični seks budete produljivali za pet ili deset minuta lako ćete naučiti kako se suzdržati od orgazma i produžiti to za još neko vrijeme.

intimatemedicine.com.hr