Predigra za fenomenalan seks

I sve to usprkos brojnim apelima koji im se s naslovnica ženskih časopisa upućuju već godinama.
Polagano skidanje odjeće, senzualni poljupci koji uzburkavaju strasti, masaža i kontakt očima su, vjerovali ili ne, također jedna vrsta predigre, a što je ona duža, to je veća i satisfakcija. Stoga je jednom zauvijek važno zapamtiti da predigra i žurba ne idu zajedno ili, prevedeno na sportski žargon, da se ne radi o sprintu, već o maratonu.

Veliku ulogu mora imati i atmosfera, a delikatni odsjaj svijeća i ugodan miris u prostoriji uz prigodnu glazbu uvijek vam idu u prilog. Osim toga, koža obasjana samo svjetlošću svijeća djeluje posebno senzualno, a ništa manje nije važno ni to što će svijeće i romantična atmosfera dokazati da ste u ovaj čin zavođenja uložili puno truda, što će ona već znati cijeniti.
Osim što žene vole muškarce kojima se ne žuri, posebno su im dragi i topli, senzualni poljupci. Ljubite je i poljupcima joj milujte cijelo tijelo, a to ne znači da je odmah u startu morate poljubiti u usta i 'uvaliti' jezik do grla, pa potom ravno u akciju.
Lagani nježni poljupci kojima ćete je obasipati po rukama, leđima, trbuhu, vratu su ono što se traži, a potrudite se da svaki bude na drugom kraju tijela kako biste je iznenadili i tako samo intenzivirali njezinu žudnju za vama.

Polagano razodijevanje
Polako je razodjenite. Možete započeti s majicom ili košuljom, tako da otkopčate nekoliko gumbi i nježno je dodirujete po grudima. Posjednite je ispred sebe da vam bude okrenuta leđima i nježno joj ljubite vrat i leđa. Nemojte se požuriti skinuti grudnjak, to ćete već imati kad učiniti. Radije je nježno dodirujte usnama po leđima, ramenima i vratu i moći ćete vrlo brzo osjetiti na njezinoj koži kako gori od želje za vama.
Zamolite je da vas razodjene, ako joj to kojim slučajem već nije palo na pamet. Dok to radi, gledajte je u oči i poljubite je nježno u usta, a prava strast već bi trebala naveliko ključati, no svejedno se nemojte puno zanijeti jer još nije došao taj trenutak.

Komunikacija je važna
Na vama je da saznate što joj se sviđa, a ruke i usta koristite kako biste pronašli erogene zone na njezinom tijelu. Poželjno je nasumično dodirivati i masirati različite dijelove njezina tijela i promatrati reakcije.
Dok joj otkopčavate grudnjak možete joj šapnuti na uho što planirate uraditi sljedeće, reći joj koliko vam se sviđa njeno tijelo ili je upitati što bi željela da joj radite. Vodite računa o tome da ovo nije prilika da bilo kakav 'dirty talk', osim i jedino u slučaju da sigurno znate da to voli. U svakom slučaju, ne želite ostaviti dojam lika iz nekog strahovito lošeg pornića.

Vruće igre s jezikom
Dok joj skidate donje rublje, ljubite je u trbuh te usnama nježno od gornjeg dijela nogu sve do stopala. Poljupcima prekrijte i unutrašnji dio bedara prije nego svu pažnju usmjerite na klitoris. Ako niste znali, a na tome će vam biti jako zahvalna, kod dodirivanja klitorisa koristite se vrhom jezika.
Zamislite da je njezin klitoris sat, pa ga dodirujte vrhom jezika tako da krenete od 12 sati, zatim jezik pomaknite na tri, pa na šest i zatim ponovo na dvanaest.

Ovo ponavljajte nekoliko minuta, a zatim dolazi red na suprotnu stranu 'sata', prvo na 12, pa na 9, zatim na 6 i opet se vratite na 12.Pitate se zašto? Jedna strana našeg tijela, naime, reagira više na podražaje od druge, a ovom tehnikom otkrit ćete i koja je to.
Nakon što ste se koncentrirali na svaku stranu, vrijeme je i da napravite nekoliko punih krugova po klitorisu kako biste znali što joj pruža najveći užitak.
Predigra može unijeti veliku promjenu u seksualni život, pa je stoga važno posvetiti neko vrijeme partnerici kako biste bolje upoznali njezine želje. Ne dopustite da vam predigra postane rutina, nešto što se mora obaviti već uživajte u njoj i budite maštoviti, na obostrano zadovoljstvo.

e-Muškarac.com