Popularna mjesta za seks u automobilu

auto sex

... kojem možete parkirati automobil, zaključati vrata i nesmetano se prepustiti strastima. Dobro, ne baš sasvim nesmetano.

Tu su često i drugi automobili, koji su ovdje iz istog razloga, osim ako se ne radi o voajerima, što je sasvim druga tema, koju ćemo ovaj put zaobići.

Dok neki dolaze na fukodrome jer nemaju drugog izbora, tu su i oni koje to posebno napaljuje. Uvijek postoji mogućnost da budu uhvaćeni na dijelu.

Koji god razlog imali, seks na fukodromu, bez obzira na godišnje doba, jednostavno je popularan.

Neki su čak fukodromima posvetili više pažnje, pa su napravili specijaliziranu stranicu fuk-o-drom.com, čiji je moto Siguran seks nije uvijek i najbolji seks, gdje možete zabilježiti svoju omiljenu lokaciju za seks u automobilu.

Jednom smo se prilikom pozabavili fukodromima u Zagrebu. Odabrali smo one najpopularnije i sastavili popis, a zahvaljujući anketi i našim čitateljima, odlučeno je: 'Na prvom mjestu našao se poznati jarunski fukodrom s 37 posto glasova, odmah iza su sljemenske cestice s 24 posto glasova, na trećem mjestu je Billa kod rotora - parkiralište s 14 posto glasova, a na četvrtom s 10 posto glasova zelena magistrala.

Peto mjesto dijele parkiralište kod krematorija i parkiralište PMF-a na Bijeničkoj cesti s po šest posto glasova, a na posljednjem mjestu s tri posto glasova je poligon u Strojarskoj.

Ako znate za još neka mjesta idealna za seks u automobilu u Zagrebu i okolici, slobodno ih navedite u komentarima.

Korak dalje...

Ovaj put otišli smo malo dalje. Po forumima se često raspravlja o ovoj temi, a mnogi su spremni informacije kojima raspolažu podijeliti s drugima.

Tako smo saznali da su u Osijeku popularni ovi fukodromi: Katakombe, na lijevoj obali Drave na putu prema Baranji, a ostaci su starog grada. Tu je i Pampas, blizu Drave.

Kao idealno mjesto za one manje plašljive navode i Južnu obilaznicu, zadnji izlaz iz Osijeka prema Vukovaru.

Kad je Rijeka u pitanju, najpopularniji fukodromi su: parkiralište kod hotela 3. maj, zatim na Kozali, u blizini teniskih terena, te kraj stadiona Kantrida, odnosno na poligonu autoškole.

Splitski fukodromi imaju poseban ugođaj, tako barem tvrde oni koji imaju iskustva. Najpoznatiji je fukodrom na Žnjanu i dva na Marjanu: Kašuni, plaža koja se nalazi ispod Marjana i plaža Prve vode.

Navodi se još i fukodrom u Kaštelima na Malačkoj, vrh Kozjaka, te Klis (ispod tvrđave).

Na jugu Lijepe naše, odnosno u Dubrovniku najpopularniji su fukodromi na Bosanki i Babinu kuku (parkiralište prije Copacabane), a spominju se i male uvalice i plaže: Belvedere, Petka, Sv. Jakov...

Ako znate za još neki fukodrom i ako se nešto u međuvremenu promijenilo, informirajte nas, bit ćemo vam zahvalni.

Izvor: Hot.hr