Ovo su suptilni znakovi da mu se dopadate

ljubav
Naravno, suptilnost je sigurniji odabir, a znakovi u nastavku dat će vam na znanje da vam pokušava pokazati da mu se dopadate na (pre)suptilan način.

Sluša kad pričaš

Ovo zvuči grozno, jer ispada da muškarci nikad ne slušaju, ali ne govorimo o takvoj vrsti slušanja. Govorimo o angažiranom slušanju, na primjer kad ste u društvu u kojem svi pričaju, a on sasvim očito u žamoru hvata samo ono što ti govoriš i aktivno se nadovezuje na stvari koje većina nije ni čula.

Poznaje tvoje društvene mreže

Frajer koji ti želi dati do znanja da ga zanimaš vrlo često će u razgovor ubaciti stvari koje je vidio na tvojim društvenim mrežama, kako bi bilo sasvim očito da te aktivno prati. Ovo je pomalo opasno područje jer je tanka granica između toga da djeluje zainteresirano i da djeluje kao stalker, ali ako mu se sviđaš, neće moći izdržati.

Nudi ti pomoć

Nažalost, džentlmeni su u izumiranju, a zajedno s njima i potreba muškaraca da pomognu ženi bez nekog posebnog razloga.

Koliko je to tužno ili ne je već druga tema, ali barem olakšava prepoznavanje zainteresiranog frajera. Ako ti stalno nudi pomoć i rješenja za stvari koje ti ponekad otežavaju život, definitivno pokušava pomoći i sebi.