Omiljeni ženski položaji

...da njihov muškarac zauzme položaj za koji znaju da će im osigurati nezaboravan orgazam. Vruće fantazije žena pokrivaju širok spektar svih zamislivih položaja, ali gotovo uvijek uključuju i jednu od pet seksualnih pozicija u kojima one najčešće uživaju.

Ples u krilu
Većina žena voli biti gore iz jednostavnog razloga: imaju osjećaj da vode igru, a moć je uvijek jak afrodizijak. Važno je napomenuti da se boravak gore ne mora ograničavati samo na jednu pozu. Neke žene ipak ne vole ovaj stil, najčešće iz dva razloga. Osjećaju se previše izloženima za vrijeme odnosa ili su im noge malo prekratke pa im nije udobno.

Misionarski položaj
Misionarski položaj se nikako ne smije podcjenjivati. Svakako može značiti predvidljiv i dosadan seks, ali samo ako vam nedostaje strasti i kreativnosti. Ovo je za žene jedna od najboljih poza za seks, budući da vrhunac možete doživjeti na beskonačno mnogo načina, bez imalo nelagode ili gimnastičarskih poteza. Preuzmite vodstvo: spustite je na krevet, lagano joj raširite noge, stavite joj ruke ispod glave i pokažite što znate. Žene vrlo često vole osjetiti dominatnost partnera u spavaćoj sobi. Možete joj na uhu šaputati "prljave riječi", dajte joj do znanja da će sigurno izvikivati vaše ime prije samog kraja.

Seks na pultu
Ovo je jedna od omiljenih poza za žene. Dakle, vaša draga će sjesti na određenu površinu koja je u nivou vašeg struka, te ćete moći veoma duboko penetrirati. Što su njene noge više raširene, to je veći užitak, a naročito ako vas ona nogama čvrsto stisne oko struka. Tako će se njena vagina smjestiti direktno nasuprot vaših prepona, što će značajno povećati šanse za njen bombastični orgazam. Isprobajte ovu pozu na kuhinjskom pultu, na perilici, klaviru ili na haubi vašeg automobila. Neki muškarci relativno brzo dožive orgazam u ovoj pozi, zahvaljujući dubini penetracije. Nemojte se plašiti da malo usporite i odmorite se kako biste mogli nastaviti istim tempom. Iskoristite tu malu pauzu, stimulirajte njen klitoris i potpuno je izludite.

Doggy style
Pojavljivanje ovog položaja na listi moglo bi se nazvati iznenađenjem, no žena zaista uživaju u njemu. Ipak, one vole osjećaj intimnosti i u psećem položaju te se ne vole osjećati kao objekti. Osjećaj bliskosti muškarci mogu postići tako da se nagnu nad svoju partnericu.

Spoon položaj
Ovaj položaj popularan je kod oba spola. Žene ga preferiraju jer vole osjećaj muškarčevih prsa priljubljena uz svoja leđa, njegove ruke omotane oko svog tijela kao i penetraciju straga. Ova poza iznimno je udobna, a omogućava muškarcu i milovanje partnerice prstima po cijelome tijelu.

Iako neke žene ne vole sve položaje s liste, većina njih uživa u tim položajima. Istraživanje u seksu vrlo je važno kako bi se zadržala potrebna doza uzbuđenja i svježine, no ponekad one samo žele seks na način za koji su sigurne da će ih dovesti do orgazma.

e-muskarac.com