Očiti znakovi da vašu dragu zadovoljava netko drugi

Muškarci varaju, ali i žene to rade, ma koliko nekima bilo teško u to povjerovati. A istraživanja su to i dokazala.

U vezi su i muškarci i žene skloni zavaravanju, iako su ponekad neke stvari očite kada je preljub u pitanju. Evo nekih znakova koji upućuju na to:

● Odjednom se više trudi oko izgleda
Iako se vama sviđa baš onakva kakva je, nju to ne sprečava da više vremena, i to odjednom, posvećuje svom izgledu. Trudi se biti seksipilnija, obnovila je garderobu, mijenja stil... Baš kao što je nekada, na početku veze, htjela impresionirati vas, sada to radi kako bi vjerojatno ostavila što bolji dojam kod drugog muškarca. Izgleda sve atraktivnije, a za vaše mišljenje ne mari. Vrijeme je za uzbunu.

● Postala je samostalna
Nekada ste postojali samo vas dvoje i vaša zajednica. Većinu toga ste radili zajedno, a ona odjednom traži što više samostalnosti. Kada priča više ne govori 'mi'. Sve više toga obavlja sama i sve se manje konzultira s vama. Vjerojatno joj samostalnost treba da bi lakše vodila dvostruki život.

● Izgubila je interes za seks s vama
Nekada je jedva čekala da se zajedno valjate ispod plahti, seks vam je bio nevjerojatan i, nažalost, to je postalo prošlo svršeno vrijeme. Ma koliko se trudili ona je jednostavno izgubila interes za seks s vama. Ako u pitanju nije neki problem s kojim ste upoznati, vjerojatno je našla zamjenu, piše askmen.com.

● Više ne možete pratiti njezin raspored
Možda vam je rekla da jednostavno nema slobodnog vremena za neke zajedničke aktivnosti, ali svaki put kada je nazove neka prijateljica već je jednom nogom vani. Kada je nema, potrudi se da ne znate gdje je.

● Postali ste joj nevažni
Ima li išta gore od djevojke ili supruge koja vas je počela totalno ignorirati? Ponaša se kao da joj je svejedno, a izgleda vam zadovoljno i sretno. Više joj uopće nije važno ako ne želite s njom negdje ići, jer snaći će se ona i pozvati nekog drugog. Onog trenutka kada postane imuna na sve ono zbog čega vam je nekada prigovarala, definitivno vam se ne piše ništa dobro.

IZVOR: net.hr