Neskidašnji poremećaj: Žena ima i do 50 orgazama dnevno!

sex, orgazam, sex, orgazam, orgazam, žene, orgazam, orgazam, sex, orgazam, seks, ejakulacija, žena, orgazam, gluma, žene, osobnost, strast, nekontrolirani orgazmi, Amanda Gryce, Amerikanka, seks ljubav, poremećaj, mastrubacija, seks, odgoj, ljubavnica, seks prakticiranje, ministar, Masturbacija , istraživanje, za žene i muškarce, seks navike, mikročip, snimak, kućni snimak, vagina, žensko zdravlje, žensko tijelo, količina estrogena , orgazam, žene, činjenice, nepoznate činjenice, mastrubacija, demoni, žene, seks navike, ovisnica, ovisnost, orgazam, žene
Njezine nekontrolirane orgazme može izazvati bilo što, od vožnje u automobilu do glasnih basova i oni nemaju veze s njezinom seksualnom željom. Gryce kaže kako su joj umalo uništili život.

- Nije ugodno, postalo je mučenje. Živim s tim otkad sam navršila šest - priča ta, sada 24-godišnja djevojka. Godinama je patila u tišini, srameći se reći prijateljima i obitelji za svoj problem.

- Mogu imati i 50 orgazama u jednom danu i pet ili 10 u jednom satu ili zaredom. To se događa i kad sam s prijateljima ili u javnosti i zna biti vrlo posramljujuće. Ubija me iznutra. Moram se smo nasmiješiti i pretvarati da je sve u redu - kaže Amanda.

Nekoć je bila očajna, no sada pokušava promijeniti svoj život - naime, pronašla je dečka, ali i prijeko potreban medicinski tretman, nakon što se godinama mučila s liječnicima koji nisu razumjeli njezin problem ili nisu znali kako ga liječiti.

- Prošle godine počela sam se intenzivno educirati o svom stanju i ostala mnogo puta razočarana od strane liječnika - kazala je Amanda Gryce. No otkako je kontaktirala stručnjaka za bol u zdjelici, doktora Roberta Echenberga, nada se kako je pronašla i način kako kontrolirati svoje orgazme.

- Postoje načini na koje mogu smanjiti intenzitet orgazama - iako su i dalje konstantno prisutni. Uzimam lijekove kako bi opustila to područje i vježbam kako bi odvratila misli od problema.

Imati kontrolu nad poremećajem umjesto da on kontrolira mene zvuči kao ostvarenje mojih snova. Ipak, po nalogu doktora, Gryce i njezin novi dečko Stuart Triplett (22) moraju se suzdržavati od seksualnog kontakta. Par se upoznao prije sedam mjeseci na internetskoj stranici za upoznavanje i unatoč tome što su već imali spolne odnose, sad moraju apstinirati.

- Bilo mi je isprva teško objasniti mu svoje stanje. Nisam bila sigurna kada je pravo vrijeme za to ili kako će reagirati. no velika mi je potpora i potpuno razumije s čime se nosim.

Čak me i podsjeća da ne smijemo činiti ništa po pitanju seksa. Amanda Gryce nedavno je posjetila i psihoterapeutkinju Ginu Parsonis na Floridi koja prati kako njezino tijelo reagira na orgazme, prenosi jutarnji.hr. Uz tretmane redovito meditira i radi vježbe istezanja kako bi svoje stanje držala pod kontrolom.

- MIslim da je najbolje to s Amandom opisati kao ljubav na prvi pogled. Nositi se s njenim simptomima bio je na početku izazov, jer nisam znao kako joj prići i što reći u tom trenutku na pravi način.

Zabranu seksa teško sam primio no kada sam shvatio da je to važno za njezino zdravlje bio sam spreman na apstinenciju. Nastavit ću činiti što god samo da joj budem potpora - kazao je Amandin dečko Stuart Triplett.

- Pošla godina je bila sjajna. Upoznala sam Stuarta i doktora Echenberga, i napokon osjećam da bi mogla imati normalan život i na posljetku normalan seksualni život.

urbancult.hr