Najbolji seks traje od 7 do 13 minuta?

Iz prethodnog se može zaključiti da dužina seksualnog odnosa ne znači nužno i kvalitetniji seks. Što to čini kraći seks boljim od dužeg? Je li on uistinu bolji? U seksu ne bi trebalo biti kalkuliranja. Kod duljeg odnosa se obično u određenoj mjeri suzdržavamo, želimo da potraje, i nema onog vatrenog intenziteta i spontanosti kao kod „seksa na brzinu". Kratki seks je obično pun strasti, seksualne napetosti i impulzivnosti. Ne razmišljate koliko će trajati, već uživate dok traje. Intenzitet strasti pogotovo dolazi do izražaja ako je seks neočekivan. Spontanost, nagon i istinsko uživanje seksualnom odnosu daju dodatnu dimenziju, prenosi dnevnik.hr.

Uživanje se može pretočiti i u dulji seks. Jednostavno je drugačiji i pruža dulji užitak. Nameće se logičan zaključak da "boljeg" seksa nema. Sve zapravo ovisi o vama i onome što preferirate.

Uživate li u kraćem ili duljem seksu je vaša osobna stvar, no jedno je sigurno - kvalitetu uvijek stavljajte ispred kvantitete. Uostalom, koga uopće zanima praćenje sata za vrijeme seksa?