Loše strane neobičnih lokacija za seksanje

Da li je udoban seks stvarno najbolji seks?
U navali strasti često se dogodi da su vaša spavaća soba i krevet u njoj previše udaljeni, pa si zbog toga, ako je to ikako moguće, seks priuštimo jednostavno na licu mjesta. Naravno, za seksanje neobične lokacije mogu biti vrlo poticajne i uzbudljive, ali imaju i svoje loše strane. Među njima prevladava neudobnost položaja tijela, što često prouzrokuje kojekakve bolove i tragove u obliku masnica, oderotina i ogrebotina. Mnoge za seksanje neuobičajene lokacije, od kojih parovi očekuju dodatno seksualno uzbuđenje, mogu se pokazati kao vrlo loš izbor. Dok neki eksperimentiraju s neobičnim lokacijama, drugi su vjerni udobnostima svog doma i kreveta u njemu.

Voda u vagini
Sparni su ljetni dani vrlo poticajni za vruće ljetne dogodovštine i avanture. Malo razgolićenije, ljetnim suncem obasjano partneričino tijelo, hladna voda bazena ili more i u čas posla nam se rodi neka raskalašena ideja, koja ponekad u vodi i završi s kakvom "na brzinu". Požudu će još više povećati blizina drugih ljudi, koji nemaju pojma o tome što se događa u njihovoj neposrednoj blizini. Koliko god cijeli događaj može biti ugodan, za ženu će biti pomalo neugodna sva ta masa vode što će je penis, dok se pomiče, gurati unutra.

Krpelji, bube, korijenje i trnje
Tijekom ljeta si, uz morski seks, mnogi parovi rado priušte još poneku diskretnu šumsku avanturu. Za seks je šuma, zapravo, poput scenografije iz snova. Jedina je neprilika što se ti snovi u trenutku mogu pretvoriti grebenje, pikanje, žuljanje i živahno skakutanje - zaslugom crvenoglavih mrava. Tu su i brojni krpelji, hruštevi, stonoge, pauci i slično, a od nepokretnih ometajućih faktora korijenje, trnje i suhe grane. Mali savjet svim "Robinzonima": Neka deka u autu čeka!

Dok se seksate, imate sjajan pogled na školjku u javnom WC-u?

Seks je radnja koju u trenutku može pokvariti već sama promjena položaja, a kamoli pogled na neku tako bajnu stvar kao što je to zahodska školjka. Iako je u navali strasti, nedvojbeno, netko svog partnera zgrabio za ruku, odveo ga u obližnji javni zahod i tamo si ga priuštio, osim ograničenog broja spolnih položaja tamo se javlja i pogled na zahodsku školjku na koju dnevno sjedne stotina nepoznatih ljudi. Bljak!

Trtica, kralježnica i daska. To je loša kombinacija
Ljubitelji za seks nestandardnih lokacija sigurno su iskušali kuhinjski i(ili) neki drugi stol. Pri tome obično zamišljamo kako muškarac svoju partnericu strasno prisloni uz stol, skine ju, posjedne na stol i poljupcima polegne po njemu, primi ju za stegna i stražnjicu i pokloni joj svoje vruće meso. U takvu maštariju sigurno nikada niste uključili neugodno trljanje njene trtice i kralježnice o tvrdu površinu stola, a čija posljedica mogu biti bolovi i oderotine. Slične posljedice može ostaviti i seksanje na podu.

Oguljena koljena nisu nimalo seksi
Kada s partnerom šećete parkom, i na kratko, zbog predaha, sjednete na klupu, tada radije nemojte razmišljati o seksu. Naime, u parku je najlakše izvodiv položaj onaj pri kojem je ona gore, a on dolje, što uključuje gadno trljanje njenih koljena i potkoljenica o daske klupe, što će se pri odlasku kući vidjeti i iz aviona.

Zahod u vlaku

Ako kažemo strašan smrad, premalo mjesta i pokretna podloga pod nogama, sve smo rekli!

Čast svemu, ali ponekad je ipak najbolje ostati u svom krevetu....

izvor: www.intimatemedicine.com.hr