Kako zavode muškarci, a kako žene?

poljubac, sex, ljubav, ljubav, sex, ljubljenje, sex, sex, veza, odmor, savršeni ljubavnik, ljubav, sex, sex, veze, veza, partneri, veza, sex, sex, seks, veza, ljubav, Muškarci i žene, osmijeh, simpatija, signali privlačnosti, zavođenje, bakterije, ljubljenje, parovi, brak, djeca rast, poljubac, ljubljenje, tijelo, ljubljenje, ljubavni par, ljubav preko interneta, ljubav, Poznavanje partnera, bračni partner,  traženje partnera, ljubljenje, ljubljenje u usta, poljubci, poljubac, ljubljenje, ljubljenje u usta, muškaraci, žene, Muškarci i žene, mlađi muškarac, Starije žene, ljubljenje, savršeno ljubljenje, ljubljenje, otkrivanje, način, ljubavnici, krvna grupa, ljubav, spoj
Žena koja je zainteresirana za vas neće vas samo odmjeriti nego će se pobrinuti i da primijetite da vas promatra. Ako vas nekoliko puta pogleda s druge strane prostorije, zapeli ste joj za oko pa slobodno priđite i počnite razgovor.

Muškarac će reagirati sasvim suprotno. Ako ga ulovite kako vas gleda, skrenut će pogled. No kako se upoznajete i kako mu postaje ugodnije s vama, tako će i pogled postati dulji i prodorniji. Osim u pogledu, signali privlačnosti kriju se i u govoru tijela. Iako se trudi sakriti da joj se sviđate, ženu će odati grickanje usana.

Time nesvjesno želi privući vašu pozornost na njih, a ako puno trepće, to je još jedan znak da ste joj neodoljivi. Muškarci će to pokazivati laganim naginjanjem glave i osmijehom. Prema osmijehu možete puno zaključiti čak i ako je sramežljiv te niste sigurni dijeli li vaše osjećaje. Ako vam se osmjehne, čak i zatvorenih usana, muškarac pokazuje simpatije - dajte mu vremena da vam se otvori.

Žena će se smijati glasnije kako bi pokazala da joj se sviđa vaš smisao za humor. Ako čujete njezin smijeh, čak i ako ne razgovara s vama, budite sigurni da želi da je zapazite. Još je jedan signal na koji kod muškaraca treba pripaziti, a to su njegova prsa - okrenut će ih prema onome što smatraju najvažnijim u prostoriji.

Muškarac koji vam je okrenut prsima, čak i ako gleda u drugom smjeru, sigurno je zainteresiran za vas. Žene će se nesvjesno naginjati prema vama ako ih privlačite. Sjedite li za stolom, moguće je da će i osloniti glavu o ruku kako bi vam se barem malo približila. Što se oba spola tiče, dodiri govore više od riječi.

Žena koja si tijekom razgovora dodiruje vrat ili ključne kosti želi da znate da vas želi. Odat će je i "slučajni" dodiri. Uđe li u vaš privatni prostor kako bi propustila nekog da prođe, želi biti u vašoj blizini. Muškarci će, kad su zainteresirani, pronaći bilo kakav izgovor da vas dotaknu - to može biti lagani dodir po ruci ako ste rekli nešto smiješno ili pokret kojim će vam odmaknuti kosu od lica.
On
Osmijeh
Ako ste mu privlačni i ugodno mu je s vama, u vašoj će se blizini lakše smijati.

Dodiri po licu
Kad ga netko privlači, koža na licu postaje osjetljivija te ima potrebu dodirnuti se po bradi ili obrazima.

Pokreti rukama
Što muškarac više flertuje, to više koristi ruke kako bi gestikulirao tijekom razgovora.

Privlačnost moći
Ako muškarac stoji široko razmaknutih nogu, pokušava izgledati moćno kako bi se iskazao pred vama.

Ona
Lice je otkriva
Podigne li obrve, to znači da je zanima ono što joj govorite, posebno ako se uz to i smiješi.

Igranje s kosom
Ako oko prsta vrti pramen kose ili lagano rukom prolazi kroz kosu, nema sumnje da ste joj neodoljivi.

Metoda smirivanja
Kako bi otklonile nervozu zbog blizine osobe koja joj se sviđa, žene se igraju nakitom.

Križanje nogu
Žena koju zanimate prekrižit će noge, a posebno je dobar znak ako su joj vrhovi stopala usmjereni prema vama.

Zadrži pogled, oponašaj pokrete i osvoji simpatiju
Potrebno je između 90 sekundi i četiri minute da odlučimo sviđa li nam se netko, a biramo 55 posto na temelju govora tijela, 38 posto na temelju tona i brzine glasa te samo sedam posto na temelju riječi koje čujemo.

urbancult.hr