Kako odgoditi orgazam

mark marku, spot, učenici, učiteljica, ucjena, fotke, seks, savjeti, krevet, žene, mržnja, krevet, seksualno iskustvo, seksualni odnosi, sex orgazam, orgazam
Ona osjeća grižnju savjesti, a vi ste nezadovoljni. Dobro, ponekad nam odgovara seks na brzinu, ali ne uvijek. Sve se može riješiti ako naučite metodu odgađanja orgazma.

Metoda odgađanja
Ova metoda produljuje seksualni odnos do granice koju oboje možete izdržati i nije namijenjena samo muškarcima. Poprilično je jednostavna i lako ćete je usvojite. Počnite s predigrom, ljubite se i dirajte po cijelom tijelu, a posebno po erogenim zonama.

Pratite znakove
Ovdje je jako bitno da prepoznate znakove koji govore kako je vaš partner korak do orgazma. To ćete prepoznati po brzom disanju i stezanju mišića. Ako vam se učini da bi ona mogla svršiti, odmah prekinite.

Korak do orgazama
Možda će vam se ovo na početku učiniti čudnim, ali probajte leći na krevet i odmoriti se na minutu, dvije. Kada ste se malo 'ohladili' krenite ponovno. Nakon što ste to ponovili više puta, možete započeti penetraciju. Ali zapamtite da morate usporiti prije nego osjetite da ste vi ili ona blizu orgazma.

Nastavite ovu igru izdržljivosti sve do točke kada više ne možete. Sada je vrijeme da se prepustite i doživite možda najbolji orgazam u životu.

e-muskarac.com