Kad ON zakaže u krevetu

sex, sex, mladi sex, mladi sex, sex, sexy, brak, sexy, sex, mladi sex, sex, sex, sex, sex, sex, sex, mladi sex, sex, sex, ljubav, sex, sex, sex, partneri, sex, sex, sex, žene, poze, začeće, sex, orgazam, sex, sex, maženje, sex, debljina, sex, greške, pitanja, sex, orgazam, mladi sex, sex, seks, uzbuđenje, veze, muškarac žena, seks, sex, ljubav, seks, dob, seks, ljubav, poze, seks, osobnost, Facebook, seks, seks, izbjegavanje, krevet, seks, muškarci, žene, seks, jedna noć, vodič, hrvatice, seks, predigra, žene, seks, roditelji, razgovor, seks, muškarci, žene, seks, veze, orgazam, seks, seks, priča, seks, pitanja, odgovori, vanilija, seks, studentice, kondomi, seks, poze, predigra, seks, ljubav, predigra, zablude, ljubav, seks, nevinost, seks, mrak, seksopedija, seks, žene, partneri, seks, veza, seks, iskustvo, partneri, muškarci, žene, seks, razlike, seks, zablude, seks, žene, loše navike, seks, krevet, strasti, ljubav, muškarac žena, zaljubljivanje, veza, znakovi apstinencijske krize,
Može se dogoditi i najboljima, jer stvari ponekad jednostavno ne funkcioniraju. Iako je ovaj scenarij za muškarca njegova najgora noćna mora, ona se događa ponekad ničim izazvana. Iako nitko ovu situaciju ne priželjkuje u svojem krevetu, postoje stvari koje mu možete reći kako biste mu pomogli da ne propadne u zemlju.

„Ne brini, može se dogoditi svakome."

Postoji mogućnost da će on na to odgovoriti nešto u stilu: „A tko su to svi i kako ti to znaš?!", ali bitno je da vi to zaista znate i, naravno, da je to zato što ste to pročitali u Cosmu (jer on ne mora znati baš sve).
„Nema nikakve veze, možemo se maziti, to je ionako moj omiljeni dio."

...a biti će omiljen i njemu jer je ovo najbolji način da se ponovo vratite u trenutak i pokušate još jednom. Ako i ne, možda vas iznenadi i pruži vam vaš dio zadovoljstva. To je za nas pravi muškarac!
„Događa se i meni."

I to mnogo češće. Poznata činjenica je da žene jednostavno teže dolaze do orgazma od muškaraca i s time možemo živjeti, pa onda nije kraj svijeta kad se to tu i tamo dogodi i njemu.
„Ako mogu išta napraviti, slobodni mi reci, biti će mi zadovoljstvo."

Dajte mu do znanja da ste spremni pomoći mu da se vrati u formu. Ponekad je potrebno samo malo „pogurati" stvari.

Cosmopolitan.hr