Jelena plakala i kajala se zbog seksa, a onda opet krenula u akciju

Jelena plakala i kajala se zbog seksa, a onda opet krenula u akciju
Sve je počelo tako što je Marija Bogunović, Cecina ćerka, oprostila partneru Daliboru što ju je javno izblamirao seksom sa go-go igračicom, pa se ovog puta čak potrudila da mu uljepša rođendan. Dača je bio veoma tužan za rođendan, plakao je, a Mara ga je grlila i govorila mu da su prijatelji i da je zauvijek tu za njega. Međutim uslijedilo je iznenađenje kada je Jelena došla izvesti striptiz za Dalibora, piše Blic.

Dača je bio oduševljen plesom, dok se Jelena uvijala oko njega, a posebice kad je skinula gornji dio kostima i opet zaigrala u toplesu.

- Baš su me lijepo iznendaili za rođendan. Baš mi je lijepo dok te gledam, rekao je Dalibor.

Igru su na led ekranu pratili svi natjecatelji rijalitija potpuno zapanjeni, jer nisu vjerovali da će igračica opet da se skine pred gledateljima, i to poslije suza i sramote zbog roditelja. Ali, Jelena je ubrzo otkrila zašto je igrala.

- Nedostaje mi seks, valjda će Dača htjeti. Ovdje sam već deset dana, napolju bih već imala seks. Ako Dača ne bude htio, ne znam šta ću da stavim, šaputala je Jelena Saška Matić, koja je igračicu sve vrijeme provocirala i nagovarala.

Mađutim, poslije striptiza, između Dače i Jelene pao je seks. Pokrili su se jorganom, ali su se čuli uzdasi i pokreti jorgana su ukazivali što se događa ispod.

U jednom trenutku je vrata otvorila Mara:

- Ti mene zaj ... vaš?

- Zatvori vrata, dreknuo je Dača i nastavio sa Jelenom.