Ja sam djevojka koja spava s tvojim dečkom

žene, seks, godine, seks, sitnice, seks, priglup čovjek, muškarci, seks, kriminalci, žene, seks, razlozi, seks, piramida, načini, izluđivanje, muškarci, seks, odšteta, službeni put, žene, kupaonica, hercegovački vicevi, ljubavnica, golf, ucjena,  neudana konobarica, ucjenjivala ljubavnika, žena, seks kod žena, stvari, uzbuđenje, bračna nevjera, nevjera, ljubavnica, Broj ljubavnica, žena ili ljubavnica, prevara, ljubavnica, žena ili ljubavnica

Međutim, što ako vi niste ta koja vara nego ste u poziciji ‘druge žene'?

Anonimka je sa Cosmopolitanom podijelila zašto je oduvijek bila ‘ona druga' i zašto joj to uopće nije problem. Ovo je njezina ispovijest:

Jedanaest je navečer, a ja šaljem poruku tvom dečku. Zapravo, ne obraćam se nužno tebi koja ovo čitaš, nego o nekome poput tebe. Djevojci koja nema pojma da čovjek kojeg voli upravo meni govori što bi mi radio i šalje slike svoje alatke.

Ja sam ‘ona druga žena'

Nisam kurva, iako me možda tako želiš zvati. Čak nisam ni kuja. Prilično sam dobra osoba. Imam prijatelje i obitelj koji me vole i ne uklapam se u profil ‘druge žene'. Ma znaš o kojoj pričam - uvijek je savršena na Instagramu, s besprijekornom kosom i oblinama na pravim mjestima. Vjeruj mi kad kažem da to nisam ja.

Nisam toliko posebna. Čak nisam ni ljepša ni smješnija ni bolja u krevetu od tebe. Nisam ‘drolja' jer ne spavam tipovima na jednu noć niti ne izlazim s ciljem da nekoga odvedem doma. Nisam ni sponzoruša. Prilično sam obična, stvarno.

Zabranjeno voće je najslađe

Pa ipak, barem pet mojih posljednjih ‘veza' bilo je s ljudima koji su... pa znaš, već u nekoj drugoj vezi. Imam prijateljice koje nikada neće biti ‘ta druga osoba'. Čim čuju da tip ima curu, gotovo je, potpuno je izvan dometa. Čak niti neće pomisliti na ideju da imaju nešto s njim.

Ne znam zašto sam drukčija. Ne znam zašto me privlače zauzeti muškarci, zašto idem kao pčela na med. Jedan moj bliski prijatelj misli da je to zato jer imam problema s vezivanjem. Njegova teorija glasi - ako je tip zauzet, odmah me više privlači jer znam da to nema budućnost.

Psihoterapeut kod kojeg sam neko vrijeme išla vjeruje da je moj problem zapravo duboko ukorijenjena nesigurnost i potreba da legitimiziram svoju vrijednost. Bla, bla, bla. Mislim, znam što je time mislio - definitivno diže ego ako se tipu dovoljno sviđaš da s tobom prevari svoju curu. "To znači da sam lijepa, zar ne?!", vrišti mršava, sramežljiva, nespretna tinejdžerica u meni.

Ne, moj cilj nije zavesti nekoga

Mislim da su romantični filmovi i knjige koje toliko volim deformirali moj um do točke opsjednutosti nekom velikom romansom koja prevladava sve prepreke (npr. tebe) prije nego što mogu doći do dijela ‘živjeli su sretno do kraja života'.

U mojoj mašti nisam Mia iz filma ‘Zapravo ljubav' jer mi nije cilj zavesti nekoga. Ja sam više Jennifer Lopez iz ‘Vjenčanje iz vedra neba' ili Meredith Grey iz ‘Uvoda u anatomiju', dok je Derek bio oženjen, ali ne i mrtav. Ja sam ona koja mu je suđena i ja sam ona s kojom naposlijetku završi. Osim što se to nikad, naravno, ne događa.

Jedna stvar koja me nikada ne prestaje iznenađivati jest činjenica koliko su dečki zapravo spremni varati. No, oni nisu ‘igrači' i neće spavati sa svime što hoda. Oni su samo normalni muškarci koji vole svoje djevojke, ali im, iz nekog razloga, treba jako malo da uđu u carstvo nevjere.

Nisi stvarna za mene

S druge strane, možda ljudima jednostavno nije suđeno da budu monogamni. Upravo to je rekao Eamon, pilot kojeg sam upoznala u South American hostelu, svojoj djevojci prije nego ju je pitao može li spavati sa mnom. Rekla je ne. Dvostruki spoiler: svejedno smo to učinili.

Ono što želim reći jest da mi nije namjera razdvojiti tebe i njega, ne. Samo mi nedostaje dio u tijelu kojim bi trebala osjećati suosjećanje za tebe. Hej, nisam bezosjećajna osoba. Doniram u dobrotvorne svrhe, plačem na filmove i serije, ne mogu podnijeti pogled na povrijeđenu životinju. Ali ti? Ti nisi stvarna za mene. Nisam te upoznala. Ne znam te. I zbog toga mogu ovo raditi.

Možda bi bilo drukčije kada bi ja bila ta koju se vara, ali nisam, pa ne mogu shvatiti bol koja dolazi sa spoznajom da te tvoj muškarac vara. Ponekad mislim da sam prokleta - prevarila sam svog prvog ozbiljnog dečka i ponekad si mislim kako se karma non-stop smije na moj račun pa mi šalje samo zauzete muškarce.

Karmu na stranu, koliko god je uzbudljivo i laskavo biti ‘druga žena', spoznaja da ću uvijek biti na drugom mjestu i nije toliko sjajna. Dok, naravno, ne nađem svoj sretan kraj.