Big Brother: Nakon seksa 'pred publikom', Nemeš i Marijana tvrde da se ničega ne sjećaju

Nemeš i Marijana kao da su pali s Marsa. Nakon noćnog seksa, zbog kojeg ostali stanari nisu mogli spavati, a prilikom kojeg se Nikola koji je ležao kraj njih čak i prekrižio, Nemeš i Marijana tvrde da se ničega ne sjećaju.
Nikola i Marijana razgovarali su u dvorištu. Marijana ga je nakon seksa s Nemešom pozvala da ide s njom pušiti. Nikola je priupitao mladu majku je li svjesna što se dogodilo. Ona mu je odgovorila da nema pojma o čemu on priča i da se ništa nije dogodilo. No ipak je iskoristila priliku i požalila se Nikoli da je "možda loša majka".

Bojana i Nemeš jučer su popodne razgovarali o onome što se dogodilo noć prije. Nemeš tvrdi da se ničega ne sjeća jer je bio previše pijan. Njih dvoje je nakon razgovora konstatiralo da BB kuća iz njih izvlači ono najgore.

Nemeš i Marijana se nakon burne noći cijeli dan izbjegavaju. O seksu nisu progovorili niti riječ.

U sklopu tjednog zadatka "Starački dom", Big Brother odlučio je stanarima dodijeliti novi dnevni zadatak i testirati njihove sposobnosti. Cilj zadatka je u što kraćem vremenskom periodu preći poligon u dvorištu. Zadatak izvršavaju tri njegovateljice i petero staraca. Ako uspješno izvrše zadatak, BB će im oprostiti sedam otprije učinjenih pogrešaka tijekom ispunjavanja tjednog zadatka.

Nikola i Džordž žestoko su se posvađali. Ipak, taksi vozač iz Newcastlea odlučio je prvi popustiti i Nikoli ponuditi ruku pomirenja. Njih dvojica odmah su započeli razgovor.

Koloseum će ovoga puta biti poprište borbe ne samo stanara BB kuće, već i smetlišta. Na taj će način stanari smetlišta prestati biti tajna BB kuće, te će konačno dobiti priliku ući u nju.

izvor: jutarnji list