6 trikova za sretniji seksualni život

mladi sex, preljub, sex, sex, sex, mladi sex, sex, orgazam, sex, sex, sex, trikovi, sex, seks, krevet, riječi, erogena zona, orgazam, seks, seks, muškarci, žene, muškarci, žene, lovci, ljubavnici, seks, ovisnici, avantura, ljeto, ljubav, seks prakticiranje, ljeto, more, sa seksi donjim rubljem, seks prakticiranje, partner, savršenstvo, savršeni ljubavnik, seks navike, smijeh, osmijeh, obdarenost  , seksipilnost, sex, sexy, sex i ljepota, sex orgazam

1. Nježnost prije predigre

Budući da žene krive nedostatak romantike za nedostatak seksa, organizirajte vrijeme za nježnost prije predigre. Na taj ćete način partneru dati do znanja da trebate maženje i naklonost. Ne očekujte da vam čita misli - muškarci nisu dobri u tome. Recite mu što se od njega očekuje. Dajte mu do znanja da će vas komplimentima i nježnostima oraspoložiti i pripremiti za predigru. Ne zaboravite na ugodnu glazbu i svijeće koje će pridonijeti ugodnoj atmosferi.

2. Zajednička kupka čini čuda

Vrijeme je da pojačate grijanje! Predložite mu zajedničku kupku ili tuširanje. Uz plamen svijeća, vaša će figura izgledati još primamljivije! Uzmite si vremena za međusobno sapunanje mirisnim gelom te istraživanje i dodirivanje tijela. Prije no što uskočite u krevet, obrišite se toplim ručnicima.

3. "Nepristojna" gozba u krevetu

Tko kaže da uvijek morate jesti za stolom? Unesite malo drskosti u vezu i hranite jedan drugoga omiljenim namirnicama (po mogućnosti čokoladnim poslasticama) i to u krevetu! Ako živite sami, zašto ne biste subotnje popodne pretvorili u "nepristojnu" gozbu u krevetu? Bit će to savršena prilika za "igranje" sa šlagom... Pustite mašti na volju!

4. Recite mu svoje želje

Vjerujte, on želi znati što vas uzbuđuje! Ako mu zbog sramežljivosti ne možete reći, pokažite mu. Uzmite njegovu ruku i vodite ju do vlastite zone užitka. Ako ste pak odvažniji, jasno mu recite: "volim kad me ovdje dodiruješ". I svakako, koristite topao i senzualan glas kako biste ga potaknuli. Na taj ćete mu način dati do znanja da je na pravom putu. A kad stigne na "odredište" pohvalite njegovu želju za učenjem i udovoljavanje vašim željama. Muškarci vole pohvale!

5. Otkrijte što ga pali

Ako je vaš muškarac pomalo sramežljiv u otkrivanju onoga što on voli, ne preostaje vam drugo nego pitati, pitati i ponovo pitati! Kako biste mu pomogli da "progovori", možete mu ponuditi više opcija poput: "paše li ti više nježniji ili čvršći dodir na ovom mjestu?" Pretvorite ovaj razgovor u zavodljivu seksualnu igricu u kojoj će on voditi glavnu riječ.

6. "Kutijica za zadovoljstvo" mora biti pri ruci

Vaš će seksualni život biti puno jednostavniji ako u noćnom ormariću imate pripremljenu "kutijicu za zadovoljstvo". Kad vas uhvati seksi raspoloženje, bit ćete spremni za druženje s partnerom. Na taj ćete način izbjeći dosadno traženje lubrikanta, kondoma, seksi igračkica, ulja za masažu, itd.

izvor: ordinacija.hr