6 najizazovnijih seksi odjevnih predmeta

6 najizazovnijih seksi odjevnih predmeta
Osim što sjajno izgledaju, seksi odjevni predmeti će vam pomoći da se iznova zaljubite u vlastito tijelo i pritom uzbudite partnera. Predstavljamo vam 6 najizazovnijih seksi odjevnih predmeta koje morate imati u svom ormaru.
1. Seksi tanga

Muškarci jednostavno obožavaju čipkastu seksi tangu na ženskom tijelu. Ove minijaturne gaćice su idealne za dane kada se osjećate divlje i seksi jer mogu dodatno "zapaliti" vatru u spavaćoj sobi. Pitate se zašto su muškarci toliko opsjednuti ženskim tangama? Zato što ovaj minijaturni odjevni predmet jedva pokriva intimna strateška područja. A to raspaljuje mušku maštu.
2. Prozirni negliže

Ako se istovremene želite osjećati i odjeveno i razodjeveno - prozirni negliže je idealno rješenje! Riječ je o puno suptilnijem seksi odjevnom predmetu od tange. Negliže je, u većini slučajeva, napravljen od prozirnog i laganog materijala. Ljubiteljice negližea tvrde da se u ovoj izazovnoj opravici osjećaju lijepe, seksi i spremne za koketiranje.
3. Korzet

Iako je izmišljen davnih dana i s drugom namjenom, danas se uglavnom koristi za "začinjavanje" seksualnog života. On blago steže struk, podiže grudi i čini ženu privlačnijom no ikad.
4. Seksi komplet

Seksi kompletići koji se sastoje od dva dijela - lagane, poluprozirne potkošulje i odgovarajućih gaćica su odličan izbor ukoliko želite izgledati seksi, ali ne i vulgarno. Ova odjevna kombinacija više skriva no što otkriva. Upravo je zato toliko seksi.
5. Halteri

Ovaj seksi odjevni predmet je namijenjen isključivo "napaljivanju" muške mašte i zavođenju. Riječ je o komadu tkanine koji se nosi oko struka. Sastavni dio haltera su i dvije trakice tj. vezice koje se pričvršćuju na seksi čarape.
6. Izazovne opravice

Nema razloga, da s vremena na vrijeme, ne obučete seksi opravicu koja će vam pomoći da se pretvorite u izazovnu zavodnicu. Odabrali vi ulogu školarke, balerine, sobarice ili seksi heroine - nećete pogriješiti!

izvor: ordinacija.hr