5 trikova za vrhunski seks

Dajte mu do znanja što vas smeta i što želite. Užitak je zagarantiran!

1. Povjerenje i prepuštanje partneru u seksu stavka koja će dovesti do bolje i čvršće veze. Partner kojemu je stalo da je druga polovica sretna i da uživa u seksualnim igricama će imati razumjevanja za želje i mala pravila. Neka od njih garantiraju nezaboravan užitak!

2. Žene ne žele mehanički seks, koji isključuje predigru kojom bi rasplamsali strasti. Objasnite partneru koliko vam j evažna predigra i tijekom odnosa ga, ukoliko je potrebno, podsjetite na to.

3. Muškarci nakon ulaska u pubertet počinju maštati o ženskim grudima, stoga kad uzbuđeni krenu u zagrljaj svojoj partnerici ponekad 'navale' na grudi što može biti bolno. Pojasnite im da vam navaljivanje uopće nije ugodno.

4. Opterećenost vlastitim izgledom tijekom seksa će dovesti do lošeg raspoloženja pa prilikom predigre ne mislite kako izgledate, već zatvorite oči i prepustite se dodirima i uživajte.

5. Ne čekajte da muškarac preuzme inicijativu već mu sami recite što želite. Najgora stvar koju u krevetu možete napraviti je šutnja. Ne savjetujemo ni da u krevetu vodite dubokoumne razgovore, ali možete partneru jasno dati do znanja kako vam se sviđa kad nešto napravi.

Zadovoljna.hr