5 stvari koje dečki najviše mrze kod cura

ljubav

Previše šminke

I dok mi mislimo kako nam šminka služi za uljepšavanje, pitanje je gdje su granice. Brojna istraživanja pokazala su kako muškarci više vole prirodniji izgled, dok ih pretjerivanje s make upom može samo odbiti.

Promiskuitetno ponašanje

Uvjereni ste kako su vaše seksualne aluzije, izazovno ponašanje i odlazak u krevet privlačni drugom spolu? Ako želite privući frajere koji traže avanturu (za jednu noć) onda ste možda na dobrom putu, no teško da će frajer nakon toga poželjeti ostati uz vas duže vrijeme. Njima su djevojka za seks i djevojka za vezu dva različita pojma.

Izgladnjivanje

Dok vi za večerom gladujete uz saletu, on uživa u svakom gurmanskom zalogaju. Već smo pisali kako dečki vole žene koje uživaju u hrani (u normalnim granicama, naravno) jer takve žene pokazuju kako znaju uživati u životu.

Alkoholiziranja

Baždareni ste i ne libite se popiti jednu, dvije, tri... i više čašica na dejtu? Upsss, do nekog trenutka možete biti zabavni, ali teško da će vas frajer shvatiti ozbiljno i uzeti u razmatranje kao materijal za djevojku.

Napadno ponašanje

Ovo je definitivno jedna od najgorih stvari koju dečki mrze kod cura. Unošenje u lice, pretjerano smijuljenje na svaku njegovu opasku, nastojanje da ga dodirujete, pretjerivanje s komplimentima.. cijeli je niz napadnih pokreta kojima ćete ga odbiti od sebe - zauvijek! 

Izvor: cosmopolitan.hr