5 razloga zašto te nije nazvao

razlozi, zvati , dečko, cura

1. Samo je bio pristojan

Upoznali ste ga na zabavi vaših prijatelja i razmijenili ste brojeve. Sama činjenica da ste jedan dio večeri proveli u razgovoru s njim ne znači nužno da vas je doživio kao potencijalni materijal za vezu ili da ste mu se svidjeli. Ponekad i frajeri jednostavno uživaju u druženju, bez primisli da bi između vas dvoje moglo biti nečega. Koliko god okrutno zvučalo, moguće je da ste brojeve razmijenili iz puke pristojnosti.

2. Nešto se važno događa u njegovom životu

Možda ste mu se doista i svidjeli, i možda su mu doista iskrsnule obaveze koje mu nisu dopustile da se posveti vama uopće ili u onoj mjeri u kojoj biste vi to željeli. Nemojte mu uzimati za zlo ako se nije javio odmah idućeg dana i nemojte dopustiti da to negativno utječe na vaše samopouzdanje.

3. Možda je samo pecao zabavu

Da, postoje frajeri koji bi se samo podružili s vama na jednu noć, ili par dana. Osim ako to nije ono što i sami želite, takav vam frajer ne treba u životu i nemojte se bedirati što nije nazvao. Vjerojatno je iz vašeg druženja shvatio da ste gubitak vremena jer niste materijal za kojim traga.

4. Boji se obaveze

Ili jednostavno trenutno nije spreman za ozbiljnu vezu. Jer nije prebolio bivšu. Jer mu se zaredalo loših iskustava i hoće predah. Jer jednostavno ne želi! Ako ga doista nešto sprječava da se posveti samo vama, prihvatite to i tražite dalje.

5. Vršite preveliki pritisak na njega

Odnosno, onu kratku, simpatičnu poruku koju ste mu poslali i u kojoj ste mu napisali da ste uživali u zajedničkom vremenu on je shvatio kao očajnički hint da ga želite i da je sada na njemu da učini idući korak. Nemojte ništa forsirati i pustite da stvari idu svojim tokom. Ako vam se ne javi, neka, očito nije ni vrijedan vašeg vremena.

Izvor: cosmopolitan.hr

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.