3 najveća neprijatelja orgazma

sex, orgazam, sex, sex, preljub, seks prakticiranje, grupni seks, grupnjak
Već unaprijed isplanirane igrice u krevetu spavaće sobe, zasigurno neće skratiti put do orgazma. Ništa drugačiji scenarij neće se dogoditi ukoliko će vas partner morati nagovarati na seksualne igrice. Na žalost, to su samo neki znakovi koji upućuju da ovakva vrsta zabave neće završiti kako ste priželjkivali!

Prisilan seks

Uglavnom su pripadnice nježnijeg spola neraspoložene za izmjenjivanje nježnosti s partnerom. Bez obzira što se prethodno požalila na „glavobolju" muškarac kreće u akciju, međutim u većini slučajeva, ovakav seks ne ostaje u lijepom sjećanju. Ukoliko ste se već nekoliko puta našli u ovakvoj situaciji, ne bi bilo loše da sa svojom boljom polovicom obavite jedan iskren razgovor jer više je nego očito da u vašoj ljubavnoj vezi nešto nije u redu.

Sebičan ljubavnik

Žene se uglavnom trude kako bi seksualnog partnera u krevetu ostavile bez daha. Na žalost, kod muškaraca je situacija nešto drugačija. Ukoliko ste primijetili da i vaš seksualni partner nije sklon zadovoljavanju vaših želja, ili prihvatite činjenicu da će put do orgazma trajati duže ili krenite u potragu za muškarcem koji će se potruditi da i vi u seksu uživate maksimalno.

Rutinski seks

Dosadan seksualni život nije ništa neuobičajeno kod partnera koji su u dugim vezama. Međutim, kako bi sa svojom boljom polovicom uživali kao na početku veze, s vremena na vrijeme potrebno je nešto promijeniti. Za početak ne bi bilo loše da promijenite pozu.

nacional.hr