Zbog ova 4 razloga žena će ostaviti muškarca iako ga voli

Zbog ova 4 razloga žena će ostaviti muškarca iako ga voli
okaz je to da vezu treba graditi svaki dan, u nju treba ulagati i truditi se jer ljubav ponekad jednostavno - nije dovoljna!

Ovo su razlozi zbog kojih će žena ipak ostaviti voljenog muškarca...

Osjećaju se usamljeno

Jedan od najošijih osjećaja koje žena u vezi može osjetiti je taj da zna da je u vezi, a da se osjeća usamljeno. Upravo taj osjećaj samoće natjerat će ženu da prekine tu vezu iako je s muškarcem kojeg voli. Ženi treba više od toga da je njen partner samo tu fizički prisutan, a upravo osjećaj usamljenosti u vezi može izazvati nedostatak pažnje ili iskazivanja ljubavi.

 

Nedostatak razumijevanja

Mnogo smo puta čuli da se suprotnosti privlače, ali i da je komunikacija jako bitan faktor u svakom odnosu. Žena traži razumijevanje u vezi, odnosno da njen partner samo ne odmahuje glavom na stvari koje su joj bitne, ma koliko različito razmišljao njen partner. Ako osjeti da nema razumijevanja i da stalno "priča sa zidom", vjerojatno će tu vezu prekinuti.

Ne osjeća se privlačnom

Žena se želi osjećati poželjnom i seksi. Tada joj je nebo granica. Ali, nerijetko se događa da muškarci nakon nekog vremena izgube želju za seksom sa svojim partnericama ili sve postaje neka rutina kojih se žene groze. Mali znaci pažnje, malo više posvećenog vremena i predigre održat će taj žar između para u vezi. Ako žena poćne osjećati da više nije privlačna svom partneru, veza nije na dobrom putu.

Predvidljivost u vezi

Rutina je ubojica svake veze. Stručnjaci često savjetuju parove u duljim vezama da u svoj odnos unesu nešto novo, zajednički hobi, putovanja, zamjena uloga u kućanskim poslovima i sl. Ako je svaki dan isti, i muškarcu će to brzo dosaditi, a ako on ne napravi veliki rez u tom odnosu, žena će svakako biti ta koja će toj vezi presuditi.

vecernji.hr