'Više od 50 puta sam spavao s nastavnicom matematike, ali to mi je uništilo život'

'Više od 50 puta sam spavao s nastavnicom matematike, ali to mi je uništilo život'
Neimenovani dječak (15) je potpuno razotkrio razvratnu Caroline Berriman (30) koja ga je, kako on tvrdi, 'obilježila' za cijeli život. Na kraju je, kako prenosi ugledni Daily Telegraph, dobila dvije godine uvjetne kazne i 250 sati rada za opće dobro.
- Kazna je presmiješna. Da je u pitanju bio 30-godišnji muškarac i upola mlađa djevojka, sto posto sam siguran da bi kazna bila puno teža - kaže tinejdžer.

Gospođica Berriman svojoj žrtvi nije predavala u učionici, već mu je davala instrukcije iz matematike i engleskog. Mladić tvrdi da se za njega zagrijala u siječnju prošle godine kada ju je jednom prilikom vidio kako koristi Facebook na svom mobitelu. On joj je navodno prvi prišao, jer mu je bila jako privlačna, ali ona je ubrzo preuzela inicijativu te je u kratkom vremenu od njega izvukla broj telefona.

- Počeli smo nazivati jedno drugo i dopisivali se po cijele dane. Zatim me počela nazivati vikendom i pozivala da dođem kod nje doma. Stvari su polako postajale ozbiljnije.

Berriman je učenika nakon nekog vremena upoznala sa svojom dvogodišnjom kćeri.

- Došli smo do točke kada me dijete počelo zvati 'tata'. Pokušavao sam joj objasniti da sam samo mamin prijatelj.

Seksali su se oko dva mjeseca, a onda se za dječaka sve pretvorilo u pakao jer mu je Berriman slagala da je trudna. Ispovijedio se svom bratu, za sve je doznala i njegova majka koja je zahtijevala da istog trenutka prekine svaki kontakt s nastavnicom. Dječak je to nastojao i učiniti, no Berriman je postala uistinu napasna, a u konačnici je skovala i plan da s njim pobjegne, rekla mu je da je posudila veliki novac za bijeg.

Stvar je okončana dječakovom prijavom posebnoj liniji za zlostavljanje djece, a Berriman je ovih dana uvjetno osuđena.

Jutarnji list