Vagina kao torbica: Pročitajte što su sve žene skrile u najintimnijem području

No, očito, ima i onih žena koje toga nisu svjesne pa se tako u njihovim otvorima moglo pronaći doista svašta. Portal The Frisky, sastavio je popis najčudnijih stvari koje su mjesto pronašle u ženskom najintimnijem području.

Boca votke ispunjena urinom

Mischelle Lindy Salzgeber koja je na uvjetnoj slobodi morala na redovite testove urina, dosjetila se genijalnog rješenja kad je shvatila da će, ukoliko je testiraju, u njenom urinu pronaći mnoge "poročne" stvari - sakrila je malu bocu votke s nečijim tuđim urinom u svoju vaginu. Nakon što je uhvaćena, ispostavilo se da je i urin koji je nosila u bočici nakon testova bio pozitivan na opijate.

Heroin...i još štošta

Karin Mackaliunas, žena iz Pennsylvanije, zasigurno je zaslužila nagradu za najveći broj stvari otkrivenih u nečijoj vagini. Rutinskim pregledom u zračnoj luci, u njenom su intimnom otvoru otkrivene 54 vrećice heroina, 31 prazna vrećica za heroin, osam pilula i 51,22 dolara u gotovini.

Umjetno oko

Dr. Melissa Barton kao doktorica hitne službe u svojoj je karijeri već vidjela mnogo čudnih stvari. Ali najčudnija od svih svakako je bila situacija u kojoj je u vagini mlade žene pronašla umjetno oko. Nakon što ju je upitala zašto ga je spremila baš tamo, žena je rekla kako je čula da su umjetne oči inače vrlo skupe pa se bojala da joj ga netko ne ukrade.

Poster Donnyja Osmonda

Od svih morbidnih stvari koje si ljudi mogu nagurati u intimni otvor, poster jednog američkog folk pjevača zasigurno nije prvo što vam pada na pamet. Malo je tko očekivao da će ženi koja je završila na hitnoj žaleći se na bolove u predjelu vagine, unutra pronaći poster Donnyja Osmonda. Žena je kasnije izjavila da je potpuno zaboravila da ga je tamo stavila.

Nož

Scenarij je sljedeći: Dvije žene s Floride potukle su se ispred apoteke. Nakon toga, policija ih je uhitila i izvršila rutinski pregled. Jedna od žena u vagini je skrivala bočicu s lijekovima, a druga - nož.

Mobitel

Rumunjka Ruxandra Gardian imala je dobar plan - ukrasti mobitel i spremiti ga na sigurno. Doduše, iz nekog je razloga najsigurnijim mjestom smatrala svoju vaginu. Policija ju je uhitila nakon što je ljude s kojima se vozila u autobusu uznemirila zvonjava na koju se nitko ne javlja, a dopire iz vrlo čudnog mjesta.

Kreditna kartica

Još jedna žena s Floride, Ann Marie Hernandez imala je čudan predmet skriven u vagini - kreditnu karticu. Nakon što ju je ukrala i završila šopingiranje, spremila ju je na sigurno. Nađena je prema opisu jedne od prodavačica, a svoj zločin isprva nije htjela priznati. Ipak, kasnije je pokleknula i posegnula u intimni otvor otkrivajući policiji kako je kao novčanik koristila svoju vaginu.

Lula za crack

Arlina Romero također je u posjedu imala ukradenu kreditnu karticu, no nije ju sakrila u vaginu, nego u stražnji džep hlača. Ipak, u njenom se intimnom otvoru našlo nešto drugo. Naime, ona je tamo sakrila lulu za pušenje cracka, piše Index.hr.