'Trebam li ostaviti ženu i preseliti se u Irsku zbog svoje seksi bivše djevojke?'

'Trebam li ostaviti ženu i preseliti se u Irsku zbog svoje seksi bivše djevojke?'

Tridesetrogodišnji muškarac, koji je u braku s 26-godišnjom suprugom, našao se u ljubavnim mukama.

Nedavno je sa svojom ženom otišao u svoju rodnu Irsku kako bi zajedno posjetili njegovu obitelj i proveli neko vrijeme u toj zemlji.

Nakon nekog vremena njegova supruga se vratila u London, gdje žive zajedno, a njen suprug je ostao u svom rodnom mjestu još jedan tjedan. Izašao je u bar s prijateljima i tamo susreo svoju bivšu ljubav, koju nije vidio više od deset godina, i ubrzo su završili u krevetu. Priznao je da odavno nije imao tako dobar seks.

Bivša 32- godišnja djevojka pozvala ga je da se vrati natrag u Irsku za stalno te da pokušaju obnoviti svoju vezu.

"Moja supruga je prekrasna djevojka, ali naš brak nekako ne funkcionira. Nismo povezani i nisam sretan. Nedavno smo kupili i stan u Londonu, a ja samo razmišljam kako pobjeći. Od stresa ne mogu spavati, niti raditi svoj posao. Vjenčanje je bila pogreška, iako " na vani" izgledamo sretno zajedno. Mnogo smo i putovali i obišli prekrasna mjesta zajedno. Ali ipak..."

Kada je susreo svoju prvu djevojku, vrijeme provedeno s njom vratilo ga je u prošlost. Ona se nedavno razvela, a muškarac se vratio u London svojoj supruzi koju želi ostaviti.

Za savjet se obratio poznatoj terapeutkinji i stručnjakinji za veze Deidre koja mu je poručila da se zapita kako bi se osjećao da njegova supruga napravi prvi korak i ostavi njega. Ako bi to bilo veliko olakšanje za njega, trebao bi u tome imati i svoj odgovor o svom odnosu s njom, a što dulje boravi u tomodnosu bit će mu i teže otići. Posebice ako se dogodi da njegova supruga zatrudni u skoroj budućnosti.