Top 5 stvari koje ne biste trebali reći novoj curi

1. Broj seksualnih partnera

Vjerujte, doista ne želite znati s koliko je frajera vaša nova cura bila prije vas, a još manje želite da ona sazna koja vam je po redu. S jedne strane brojka bi mogla biti daleko prevelika, a s druge, nitko se ne želi hvaliti neiskustvom. Također, pokušajte joj ne odgovoriti na pitanje "S koliko si žena dosad bio?" sa "Od sutra s jednom više".

2. Stanje bankovnog računa

Prisjetite se da ste tek na početku veze i da vaša draga ne bi trebala znati kakvo je stanje na bankovnom računu. Ili će vam do besvijesti prigovarati zbog minusa ili bi vam ubrzo na naplatu mogle početi stizati i njene dizajnerske krpice.

3. Volim te

Ajde, ne budite toliko očajni da joj već nakon tjedan dana poznanstva vičete "Volim te". S jedne strane, možete je prestraviti pa će dati petama vjetra, a s druge strane, možda vas uhvati za riječ pa počne to iskorištavati. Uglavnom, pričekajte sa značajnim izjavama neko vrijeme, da vam se ne bi obile o glavu.

4. Fetiši


Nije baš dobra ideja da novoj curi već pri prvom izlasku nabrojite sve svoje fetiše. Osim ako ste je upoznali u sumnjivom noćnom klubu te vam je usput i naplatila svoj dolazak ili imate baš tu ludu sreću da dijeli s vama opsesiju istim fetišima, i u ovom slučaju vaša će nova draga pobjeći glavom bez obzira.

5. Tajne


Ne budite jedan od onih tipova koji novoj djevojci ima potrebu ispričati baš sve detalje svog života. Mislite li da uistinu već na prvom spoju ona ima potrebu znati da još uvijek spavate sa plišanim medvjedićem ili da vas je kao malog napastovao vođa izviđača? Bojimo se da ne.