Severina ima novog dečka, snimljeni su kako se ljube

Prema pisanju portala Alo.rs, pjevačicu su snimatelji "Paparaco lova" pratili cijeli dan nakon konferencije za medije održane povodom njenog skorašnjeg nastupa u Beogradu, pa su ju tako u večernjim satima snimili kako odlazi na večeru s muškarcem starim između 35 i 40 godina. Pjevačica je s njim, navodno, uživala na privatnoj večeri u ugodnoj atmosferi, a po izlasku iz restorana par se zagrlio.

Muškarac je Severinu potom otpratio do automobila gdje su se pozdravili uz, navodno, sočan poljubac. Na fotografiji koju donosi alo.rs vidi se kako se muškarac naginje prema Severini koja sjedi u automobilu, ali, ruku na srce, sa snimke nije baš jasno je li ju poljubio u obraz ili su se, ako srpski portali navode, zaključujući da joj je to novi dečko, "sočno poljubili".

Alo.rs navodi i da se Seve toga dana nije vidjela s ocem svog djeteta Milanom Popovićem.

Severinin menadžer Tomica Petrović potvrdio je da je Seve bila na večeri sa izvjesnim muškarcem, ali je ustvrdio da je u pitanju samo blizak prijatelj.

- Bili smo na večeri sa Darkom Marjanovićem, Severininim starim prijateljem. On će surađivati s njom na koncertu u „Areni". Tu smo bili prisutni još Raka Marić i ja, a kasnije je došla još jedna djevojka. Prisno su se pozdravili jer su stari prijatelji - rekao je Petrović za Alo.rs.