Seks s gazdom i dobit ćeš posao: Za 1.200 maraka odi s njim u krevet, ja sam to napravila i sad sam zadovoljna

Seks s gazdom i dobit ćeš posao: Za 1.200 maraka odi s njim u krevet, ja sam to napravila i sad sam zadovoljna
...50-godišnjoj Banjalučanki.

Nakon što je nazvala broj iz oglasa u kojem su tražili radnice na info-pultu, čistačice, trgovce i portire, nezaposlena žena tvrdi da joj se prvo javila ženska osoba koja se pohvalila odličnim uvjetima i plaćom od 1.200 maraka. ali da prije svega mora spavati s gazdom, javlja ATV.

I prijateljice se tako zaposlile

"Javila se tajnica, koja je uzela moje podatke. Rekla mi je da je dobila posao tako što je otišla sa gazdom u krevet prije sedam godina, i da je zadovoljna. Sekretarica je rekla da je našla posao svojim prijateljicama", ispričala je Banjalučanka.

Na istu neigodnost požalio se i mladić čija djevojka je u potrazi za poslom dobila skoro istu ponudu. U oglasu su tražili dvije ženske osobe za rad u info-centru uz plaću od 600 maraka.

Ispuni njegove zahtjeve kakvi god bili

"Nedugo ista osoba se javila i obavijestila moju djevojku da može dobiti posao, ali mora da se nađe nasamo sa šefom i da tom prilikom ispuni određene zahtjeve s njegove strane. Na pitanje o kakvim zahtjevima se radi, odgovor je bio-znate već o čemu se radi, ne bojte se, neće za to nitko znati. Na odgovor moje djevojke da joj to ne pada na pamet, kontakt osoba je odgovorila da se tako danas ne dolazi do posla", rekao je on.

Oglas izbrisan

Oglas koji je objavljen na internet stranici firme koja se bavi oglašavanjem, ubrzo je izbrisan. No, na poziv novinara javila se ženska osoba, koja je rekla da traže radnike sa iskustvom u prodaji i skladištu. Potvrdila je da je vlasnik stariji, ozbiljan gospodin. Nakon što je upitana da li su opravdane pritužbe građana, kratko je prokimnetirala da su to najobičnije izmišljotine, nakon čega je broj bio isključen.