Nakon snimke na kojoj se strasno ljubi s mladićem procurile nove snimke orgija vladike Kačavende

... su u eter procurile informacije o novim snimkama koje posjeduju građani Bijeljine i koji bi se uskoro mogli naći na internetu.

Kako je jučer objavio srbijanski "Blic" koji je došao u posjed lascivnih snimki vladike Kačavende, a prenijele brojne agencije i mediji u regiji, na snimci koja traje oko pet minuta, jasno se u krupnom planu vidi vladika u strasnom zagrljaju sa mladićem sa kojim se ljubi u usta.

Blic dalje navodi da su obojica obučeni, ali i da vladika na snimci nije u mantiji, već u košulji. Na snimci nije moguće utvrditi je li snimano u eparhijskom dvoru u Bjeljini ili u nekom sasvim drugom prostoru. "Blic" je jučer imao uvid i u drugu snimku koju su u Beograd donijeli vjernici iz Bijeljine. Oni posjeduju još jednu snimku na kojoj je vladika sa mladićem, s kojim leži u krevetu.

Kako za "Blic" svjedoči jedan od vjernika, audio i video zapise njihovog vladike posjeduje jedan krug građana u Bijeljini, od kojih ne idu svi u crkvu. Na pitanje kako to da snimke nisu pušteni na internet, on kaže:

- Mi ga pustiti nećemo jer idemo u crkvu i vjernici smo. Međutim, snimke su prije nekoliko dana počeli kružiti u malo širem krugu ljudi i pitanje je trenutka kada će pući bruka crno na bijelo. Mi ne znamo što još tko ima, jer su vladiku izgleda snimali mnogi s kojima je bio. Ne znamo ni ima li baš ove snimke i Crkva - kaže jedan sredovječni građanin Bijeljine.

Kako dodaju, najveća dvojba je jedan od mladića sa snimke, jer sumnjaju da je riječ o maloljetniku i da bi u tom slučaju, umjesto Crkve, moralo reagirati i tužiteljstvo.

Kako "Blic" saznaje u Patrijaršiji, materijal o vladici je skupljan na različite načine, ali njihov sugovornik nije želio precizirati i kako. Osim snimki, Sinod je imao priliku da se uvjeri i u audio-zapise na kojima se čuju glasovi momaka i njihovi utisci o kontaktu s vladikom. Građani Bijeljine pokazali su i nekoliko fotografija vladike u nedozvoljenim situacijama za monaha, tvrdi Blic.