Mickey Rourke se seksao sa 14 žena u jednoj noći

Mickey Rourke tvrdi da je svojedobno, dok je boravio u Velikoj Britaniji, spavao sa 14 žena u jednoj noći i tvrdi da seksualne navike, ali i apetiti aktualnog engleskog preljubnika, nogometaša Ashleyja Colea, nisu ništa u usporedbi s onima slavnih glumaca.

'Zaboravite Ashleyja Colea, njegovo je ponašanje ništa u odnosu na filmske zvijezde. Žene nogometaša dobro prolaze, pokušajte živjeti sa slavnim muškarcima iz Hollywooda. Jednom sam proveo vikend u Velikoj Britaniji i spavao sa 14 žena u istoj noći. Engleski se nogometaši ne mogu uspoređivati s nama kad su žene u pitanju', rekao je veliki zavodnik Rourke.

Neobičnom brojkom za obične smrtnike pohvalio se i slavni glumac Warren Beatty koji je u svojoj biografiji otkrio da je od svoje 20. godine spavao sa '12.775 žena, kojom više ili manje'.

Beatty je izgubio nevinost u dvadesetoj, ali je u sljedećih 35 godina spavao prosječno s jednom ženom dnevno, a bio je pošten pa u tu brojku nije uključio seks nabrzaka, povremena šlatanja ili ukradene poljupce. No, rekord po broju ljubavnica još uvijek drži legendarni NBA košarkaš Wilt Chamberlain koji se pohvalio da je spavao s preko 20.000 žena.

tportal