Kako znati jeste li dobri u krevetu?

Mislite li za sebe da ste dobre u krevetu? Što god da mislile, konačnu riječ ipak ima on. Ako vam to ne govori, ne brinite se, postoje znakovi koji će vam to pokazati. Uostalom, riječi mogu prevariti, ali govor tijela sve otkriva. Vrijeme je da naučite čitati između redaka.

Stiskanje ruku i nogu
Fizički znak koji otkriva da je muškarac u potpunoj ekstazi je stiskanje ruku i nogu. Kada ga vidite da to radi, bute zadovoljni sobom, jer uz pomoć tih pomalo smiješnih gesti on zapravo odgađa vrhunac. Zašto? Želi što dulje uživati s vama. Očito, što god da mu radite - djeluje!

Druga runda
Ako ste stvarno odlični u krevetu, njemu neće biti dovoljno uživanja s vama. Sama pomisao na vas, njega će u sekundi prebaciti u seksualno raspoloženje. Ako primjećujete da je on nakon jedne seksi runde odmah spreman za drugu, odajte si priznanje u sebi, jer to je siguran znak da ste u krevetu neprikosnovena vladarica!

Flert koji ne prestaje
Ako on nakon seksa i dalje nastavlja flertovati s vama, znači da razmišlja o vašim strastvenim druženjima i da mu se bez ikakve sumnje jako sviđaju. Sigurni znakovi da se totalno zapalio za vas su seksi SMS-ovi te sitna bockanja kad se vidite. On želi još i zato flerta! Slobodno budite samouvjerene, jer on uživa u seksu s vama.

Otvoreno priznanje
Ako vam muškarac kaže da ste bili sjajni u krevetu, vjerujte mu na riječ. Da to ne misli, ne bi to rekao, šutio bi. No ako vam otvoreno kaže da je seks bio vrhunski, nasmiješite se i zahvalite, jer znak da ste dobri u krevetu ne može biti jasniji nego što je. Usto, to je njegova skrivena poruka vama koja otprilike ide ovako - nastavi i dalje raditi to što radiš jer ti sjajno ide!

Obostrani užitak
Za tango je potrebno dvoje! Ako ste vi uživali u seksu, velika je vjerojatnost da je uživao i on. Vrijedi i obrnuto, ako vama nije bilo dobro, vjerojatno je i njemu bilo prosječno. Ovo je, dakle, znak koji šaljete same sebi. Prepustite se užitku i ako doista tako i bude - čestitajte i sebi i njemu!

Nove poze
Ako vam predlaže isprobavanje novih poza, možete biti sigurne da ste ga impresionirale svime što ste dosad radile. Njega je to ohrabrilo i dalo mu znak da ste spremne za nove oblike uživanja. Ako vam se njegovi prijedlozi svide, uživajte, a ako ne, jednostavno nemojte pristati na to. Sve u svemu, nešto sigurno dobro radite, jer on baš s vama želi iskušavati nove stvari.

Izvor: Tportal.hr