Isplivao kućni pornić, obitelj u šoku: Pa prevario je ženu odmah nakon vjenčanja

Isplivao kućni pornić, obitelj u šoku: Pa prevario je ženu odmah nakon vjenčanja
Tvrdi se da je snimka nastala neposredno nakon njegova vjenčanja s Faryl Makhdoom 2013. godine.

Žena s kojom se Khan seksao preko Skypea je iz Arizone, a svoj odnos sa slavnim boksačem počela je 2010. godine. Engleski mediji tvrde kako su još najmanje tri Khanove snimke seksa ponuđene za objavu porno-stranicama.

Glasine postoje neko vrijeme

Glasine o postojanju kompromitirajućih snimki postoje već dulje vrijeme, ali sada su, posve besplatno, postale javno dostupne. Britanski boksač je, piše Daily Mail, "prestravljen najnovijim događajima".

Obitelj protiv snahe

Sve to došlo je u vrlo nezgodnom trenutku za Amira Khana čija se obitelj našla pod optužbama za zlostavljanje njegove supruge Faryl. Navodno ju je Khanova sestra Tabinda počupala i udarila šakom u glavu, dok je bila u osmom mjesecu trudnoće.

Khanov otac optužio je snahu da ima "zločesti jezik", optužujući je kako je kćer ostavila svojim roditeljima za Božić, kako bi bila sa suprugom u trening kampu. Khanova obitelj priželjkuje Amirov razvod, a objava pornića sjajan je povod za takav rasplet.

Ako dođe do razvoda, mogao bi biti vrlo "težak", jer je britanski boksač, otkako je sa 17 godina osvojio olimpijsko srebro u Ateni 2004. godine, u karijeri zaradio više od 30 milijuna funti.

net.hr